7 Ocak 2014

Hava yağmurlu ile kapalı arası birşey, ışık yetersiz, resim çekmek bile istemiyor insan, birkaç gün önceki o iştahlı örmeler de epey azaldı, aklımdaki birkaç şeyi denemek istiyorum ama henüz o hevesli havaya giremedim.

6 yorum:

  1. havalar etkiliyor insan ruhunu, kasvetli havalar da sanki ne yapsan nafile gibi, neyse ki istanbulda güneş var..umarım bahar bekletmeden gelir her yere, evimize, kalbimize, ruhumuza..

    YanıtlaSil
  2. Derya tığ numaran ve iplik marka numara nedir

    YanıtlaSil
  3. Cecilia; Kesinlikle çok etkiliyor, umarım..

    müge;tığım 2,5 ipliğim kartopu gonca serisi

    YanıtlaSil
  4. derya hanım ilginize çok teşekkür ederim.ben derdimi iyi anlatamadım kare büyük koltuk için ördüm ama ortadaki9.10.sıraya kadarolan bölüm yan duruyor tam kare durmuyor.ama diger sıralardan sonrası düzgün oluyor inşallah anlatabilmişimdir.sizin yaptıklarınıız harika kolay gelsin
    .Asiye

    YanıtlaSil
  5. Asiye hanımcım anladım dersem yalan olur, şöyle diyeyim hep aynı sayıda zicir ve trabzan yapıyoruz ve dört tane aynı yere çift yaptığımız yer var, yani dört yerden büyüyerek artıyor, dolayısıyle sizinki neden öyle olmuş görmeden bişey diyemiyorum?

    YanıtlaSil
  6. sagolun derya hanım görmeden anlamanız zor tabi ben yıllardır tıg işi yapıyorum küçük motifleri çok yaptım ama büyük yapmamıştım. belkide renk geçişlerinde yanlış yapıyorumdur renk geçişlerini hep aynı yerden mi yapıyoruz.tekrar teşekkürler.ASİYE.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...