1 Şubat 2014

Bugün kendimi fazla kaptırmışım, kolum ağrıyınca farkettim. Örgüye fena musallat oldum. Bir ara biraz da kumaşları kurcalayayım dedim ama yok birşey çıkmadı, yine aldım kucağıma ipleri. (Blogdaki satılık ürünlere  yeniler eklendi, ilgilenenlere duyurulur.)
Hiçbirşeyde olmadığı gibi elişinde de sabır yok, ağırdan almak yok, zamana yaymak yok, sevmiyorum ama başka türlüsünü de yapamıyorum.
Pazartesi günü sanki tatil çok uzun gelecek gibi gelmişti, zor geçecekmiş gibi ama bir haftası göz açıp kapayana kadar bitti bile. Mutlu haftasonları..

7 yorum:

  1. ne şirin, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. arap çift duvarına çok yskışmış deryacım, güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  3. swotpisces; Çok teşekkürler..

    Teşekkür ederim Ruşencim :)

    YanıtlaSil
  4. Azminize hayranım artık yarına biter bu battaniye...Tatili ben de gözümde çok büyütmüştüm ama bir haftası gitti işte.

    YanıtlaSil
  5. eftelya; azimlisin hızlısın diyenlerden önce maşallah istiyorum :) yok bitmez, hızlı başlar dağılırım ben genelde, öyle tatil su gibi akıp geçiyor.

    YanıtlaSil
  6. Ahh..o Araplardan babannemde vardı. Yıllardır nereden bulurum diye düşünüyorum. Herhangi bir yerde satılıyor mu yoksa sizinki de eskilerden hatıra mı?

    YanıtlaSil
  7. lila; Şimdi anladım galiba, arap çifti Ulus'ta Baykuşlar ve Diğerleri kolleksiyon evinden aldım. Burası bir kolleksiyon evi zaman zaman eline geçebiliyor böyle, benimki iyi denk geldi.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...