Yakalandık..

Kuzum bu sabah biraz ateşle uyandı. Epeydir korumaya çalıştığımız bazen ufak tefek öksürükle atlattığımız hastalık bu sefer bizi yakaladı. Gün içinde ne mümkün bir dakika poposu üstünde otursun, bugün koltuktan kalkamıyor yatıyor yavrum, sabahtan çaylar demlendi, c vitaminleri fırsat buldukça tıkılıyor hemen ağzına, dilerim çabuk atlatırız da okulumuz aksamaz. Kendi de katılamadığı dersler için üzülüyor sonra.
Kuzum uyurken bende internette geziniyordum, daha önce de buradan bakıp dondurma çöplerimizi saksı süsü yapmıştım, bugünde baktım birsürü çöpümüz var hala oturdum çöp boyadım, iyi oldu vakit geçti, boyamak resim yapmak çok iyi geldi, derken kapı çaldı;
Sevgili Leyya'nın kargosu elime ulaştı. Bir süre önce bloğunda görüp çok beğendiğim bir kumaşı bana göndermişti, nasıl mutlu oldum anlatamam, bugünlerde nazar değmesin hediyelerim çok :) hepsi de çok sevindiriyor beni.
İşte matruşkalı kumaşım, şimdi bir süre öyle izlerim, birşey yapmaya kıyamam falan sonra inşallah çok güzel bir şekilde değerlendiririm. Leyyacım çok teşekkürler tekrar buradan... :)

8 yorum:

  1. Kumaş çok güzel ben kıyamam kesmeye,kuzucuğa geçmiş olsun aman çabuk iyileşsin

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun kuzucuğuna , acil şifalar dilerim...

    YanıtlaSil
  3. çoook geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olsun kuzucuk... dondurma çubukları çok şeker olmuş ya :) bakalım o güzelim kumaştan nasıl harikalar çıkıcak merakla beklemekteyim :)

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun miniğe . Güle güle kollan kumaş çok güzel, hoşçakal

    YanıtlaSil
  5. canım çok geçmiş olsun, Çınar için eczaneden apitera bal-propolis-polen-arı sütü 4lü karışımını denedin mi? Yeni öğrendim Hobizu'dan uzun zamandır kullanıyormuş ve (maşallah) hastalık uğramaz olmuş çocuklara:)
    Ankara'nın soğuğunu iyi bilirim, az çatlayıp patlamadım üniversitede, tekrar geçmişler olsun öperim Çınar'ı, ah bir de üzülürmüş derslere katılamıyorum diye:(
    Çubuklar da kumaş da harikaymış kalp kalp:)
    Aman kısmetin hep açık kalsın!

    YanıtlaSil
  6. smilena; Bende kıyamıyorum şimdi, teşekkürler..

    İlknur; Çok teşekkürler..

    saklı bahçem; çok teşekürler, inşallah güzel birşeye dönüşür herzaman kendime güvenmiyorum

    meri; Çok teşekkürler...,

    kitanacım, çok teşekkürler, o karışımı saracoğlundan aldım ama ne kadar vermeliyim diye biraz az az verdim sanırım, sağol canım hepimizin kısmeti herdaim açık olsun... :) Çağanı kocaman öptükk..

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun, yeni gördüm. Bizde aynı şekilde çok direndik hastalığa, şükür öyle de kaldı ama ben birden yatacak kadar hasta oldum :P
    Neyseki kızım iyi oldu şükür. Kumaş çok güzel, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  8. vintage duygular; teşekkür ederiz, sizede çok geçmiş olsun, aman çocuklarımız iyi olsun, teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...