9 Aralık 2013

 Battaniyem bitti. Daha uzun yapmadım, baktım gayet güzel örtülüyor, yeter dedim.
 Kenarlarını en sevdiğim kenar işi ile geçtim.
Bugün karlı hava kendini ayaza çekti. Sokaklar cam gibi. Kuzu bugün çok daha iyi şükür, ama iki gün çok zor geçti. Şimdi bendede boğazımda bir tutulma var, öksürülmeyen bir öksürükle beraber sıra bana geliyor galiba. Yeni haftanız sağlıklı ve keyifli olsun...

14 yorum:

  1. Tekrar geçmiş olsun,battaniyen şahane olmuş nasıl canım çekti ah yarımlarım öyle çok ki :)) mutlu bir hafta diliyorum

    YanıtlaSil
  2. AHH HİÇ KIYAMAM MİNİK KUZUYA...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ...ELLERİNE SAĞLIK ÖRGÜ ÇOK ŞEKER GÖRÜNÜYOR

    YanıtlaSil
  3. atkı falan kolay da, battaniye sabır işi :) eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Canım çoook geçmişler olsun ikinize de. Bu havalar pek zor gerçekten, kış ile imtihanımız devam ediyor bizim de:) Hasta olmamak için deli gibi çaba harcıyoruz. Umarım bir an önce iyileşirsiniz. Battaniyeni ben de çooook beğendim güle güle kullan soğuk kış günlerinde yumuş yumuş. Kenar işi de hakikaten çok güzel. Annem de benzer bir şey yapıyor ama bir türlü öğrenemedim nasıl. Her şeyin de kenarına olucak bir motif gibi, sevimli. Ankara'nın soğuğu da başkadır offf off kar şimdi her yer ne güzel. O halini de seviyorum Ankara'nın:) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun...Ne güzel kar gelmiş,İzmir'de epey soğudu,kar olsa da tadına varsak...
    Battaniye çok güzel olmuş,ellerinize sağlık,güle güle ısıtsın...Ben de sizin battaniyelerden heves edip minicik bir şey başladım (oyuncak bebek battaniyesi olacak bizimki )ama sıkı ,dolayısıyla sert oluyor ,çok sıkı örmüyorum aslında ama ?yavaş yavaş beceririm belki...bir sürü yarım iş ve deli gibi örme isteği,minimum zamanla yarışıyoruz ...
    iyi haftalar sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun kar geldi herkeste aynı dert... battaniye çok güzel olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Bu battaniyende çok güzel :) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  8. öncelikle kuzuya çok gecmis olsun..bir an önce toparlar inşallah..bu arada örgü işinde renk seçimlerinize hayranım.acaba kullandığınız bir yöntem varmış. esim bana kontrast renklerden olusan renk kartelasi hazırladı ama o renkleri her zaman tonu tonuna tutturmak çok zor..
    son olduğunuz battaniye de gercekten hoş olmuş,esime gösterdim oda çok beğendi:)) bende sadece krem renginden böyle sade bir battaniye örmek istiyorum sabredebilirsem:). çok uzattım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. smilena; Teşekkürler, yarımlar yarım kalmıyor elbet bitiyorlar ki sizinde eliniz çabuk bence bir ara hepsi toparlanır :)

    mutluluklar sokağı; inanın bende aynı düşünüyorum ama hala ne hikmetse ara sıra battaniye örmeye kalkıyorum :)

    Teşekkürler Tuğbacım, aman hasta olmayın, adaçayını içmeni öneririm eğer içmiyorsan, battaniyemi beğenmene çok sevindim, uzakta olanlar Ankaranın ayazını, karını herşeyini özlüyorsunuz, biz içinde olarak ne kadar farkındayız bilmiyorum :)

    bizden; ne güzel ifade etmişsiniz,bazen öyle oluyor çok şey isteyip az şey yapabiliyoruz, örgünüzde tığınızı biraz büyük tutun, örgü daha gevşek ve dolayısyle yumuşak olacaktır, bir deneyin isterseniz :)sevgiler bizden..

    öznur; Çok teşekkürler..


    asortik krep; Teşekkür ederim :)


    seddosh; Çok teşekkürler, renk seçerken etkilendiğim çok şey var, özellikle yapılan işler, objeler çok etkili, gördüğüm şeylere göre hemen o rengi sevebiliyorum, sade krem bende çalışmıştım çok şık oluyor, şimdiden kolay gelsin..



    YanıtlaSil
  10. çok geçmiş olsun, battaniye de süper olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun elif de bugün gidemedi okula boğazlar kızarıktı malesef... battaniye süper olmuş eline sağlık bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. hande; Çok teşekkürler..

    Nihancım, sizede çoook geçmiş olsun, battaniyemi beğendiğine sevindim, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  13. Ayyy yerim ben onun renklerini. Baktım diğer yazılarda da var ufak ufak görüntüsü, ama bitmiş hali daha hoş tabiiiii. Ellerin dert görmesin, marifetli insan :)

    YanıtlaSil
  14. böyle harika bi güzelliğin ortaya çıkıcağını ben biliyodumki :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...