27 Aralık 2013

Çınar okumaya başlayınca kesinlikle onun için edinmek istediğim bir seriydi Cin Ali serisi. Kendi kitaplarım geldi aklıma.
Haftasonu cicili bicili birşeyler hazırlamak için kolları sıvayacağım, mis kokulu keseler, keçe aksesuarlar falan. Bugün birçok ip dükkanını gezdim ama içimden hiç örmek üzere ip almak gelmedi, ama hiç aramadığım bir şey buldum baker's twin paket iplerine benzeyen ama bir tık kalını, bence şu dönem hediye paketleri için çok güzel kullanılabilir. Mutlu haftasonları dilerim...

5 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu27 Aralık 2013 06:43

    cin ali kitaplarını görünce ahhhhhhhhh!!!! eskilere gittim derya hanım.hey gidi günler.mutlu hafta sonları diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Ayşencim sizede..

    YanıtlaSil
  3. cin ali beni 32 yıl öncesine götürdü.geçenlerde oğlum annemlerde dolapları karıştırıken Anneeeee bak ne buldum dedi.bir baktım CİN ALİ'NİN KARAGÖZLÜ KUZUSU.öyle sevindim ki anlatamam.onca kitap arasında en değerlisi o.sevgiye kalın.BAHAR.

    YanıtlaSil
  4. cin ali kitapları ah ah, ne güzel zamanlardı onları okuduğumuz çocukluğumuz. Çınar da mutlaka okusun, sever eminim. İpler çok güzelmiş malum burda bakers twine bulmamız pek kolay değil. İyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  5. bahar; Ne şanslısınız o yıllara ait baskı var elinizde, kesinlikle çok değerli ..

    ebygale; ben çınardan daha çok ilgi gösterdim ama umarım o da sevecek, tam bakers twine değil ama çok benziyor, teşekkür ederim...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...