26 Aralık 2013

Öksürük için verilen doğal reçetelerden birisini dün akşam denedik, gerçekten faydalı oldu. Buradan ulaşabilirsiniz. Hatmi çiçeğini ilk defa kullandım, belirgin olmamakla birlikte hoşuma giden tuhaf bir kokusu var.
Sıcak su torbasıyla kankayız bu günlerde, sabahın benlik saatleri bitip, okul-ödev, akşam yemeği ve ahalinin uykuya geçisinden sonra sıcak su torbamı hazırlayıp kıvrıldığım koltuğum kadar bana huzur veren birşey yok şu ara.
Dün ayaz dedim, don dedim ama bu sabah biraz daha yumuşak bir hava karşıladı bizi, devam ederse Ulus yolları görünür bana, ne çok uğramam gereken yer var, kumaşlara, iplere, her türlü elişi malzemesi ile dolu heryere.. rutini bozup eve kapanınca oluyor böyle.

6 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu26 Aralık 2013 03:08

    kürü ilk defa duydum akşama oğlum için denemek istiyorum.paylaştığınız için teşekkürler derya hanımcım.

    YanıtlaSil
  2. bugün hava çok güzel çık deryacım sen ama yarın da güzel olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. uzun süre hayalini kurup sonunda alışverişe gidince bende inanılmaz bir patlama yaşıyorum :) alışverişten mutlu mutlu dönün inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. ayşencim, rica ederim, geçmiş olsun bu arada.

    smilena; Teşekkürler..

    İnşallah Nihancım çok özledim oralarda dolaşmayı :)

    bahar; İnşallah :) teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Annem çok kullanır hatmi çiçeğini öksürük için, onların evden hiç eksilmez. Ben pek sevmiyorum bitkisel karışımları o yüzden biraz uzak duruyorum ama ailede hasta - öksüren kim varsa ona yapar annem...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...