2013'te neler yapmışım?


Akşam yıl sonlarında o yıl yaptığım işlerden oluşan bir kolaj yapayım dedim, bu yıl epey bir tembellik etmişim, geçmiş yıllara göre biraz sönük kaldı, dilerim 2014 her anlamda çok daha iyi ve üretken bir yıl olur..

10 yorum:

  1. Bence kendine haksızlık etme. Çok güzel işler yapmışsın. Yürekten tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel... geçenlerde samanpazarında ahilik pasajı gibi bi yer var ya orada seninkilere benzeyen ürünler gördüm ve baykuşların bol olduğu dükkanı da :) çınarla orada olan fotoğraflarını hatırlıyorum... aklımdaydınız :)))

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu25 Aralık 2013 05:33

    hepsi de birbirinden güzeller.elleriniz dert görmesin. 2014 yılı hepimiz için renkli, huzurlu,bereketli, bol kazançlı en önemlisi de sağlık dolu gelsin ve geçsin inşallah.
    sevgiyle,

    YanıtlaSil
  4. Hepsi harikaa ki,çook beğendim hepsini

    YanıtlaSil
  5. Begonvilli ev; Teşekkürler :)

    Nihancım ne iyi etmişsin ben oralara uğramayalı epey oldu özledim aslında baykuşların bol olduğu yerdeki Ahmet abiyle tanışmanı isterdim sohbeti güzel çok tatlı bir insandır, kulaklarımız ondan çınlamış demek ki :)

    Ayşencim tüm o güzel dileklerine canı gönülden katılıyorum :)

    Smilena; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Bayağı bereketli bir yıl olmuş. Darısı 2014'e..

    YanıtlaSil
  7. bu da tembellikse vay benim halime :)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi çoook güzel çok renkli ve hepsini çok beğendim elinize sağlık. ben daha 1 battaniyeyi bitiremedim. Tabi bunda çalışıyor olmam ve 3 yaşındaki miniğimi de eklersek elime almam zor oluyor :) Ülkü

    YanıtlaSil
  9. Ayyy ayy canım ya valla eğer şu gösterdiğin onca şey tembellik ettiğin için oluyorsa tembellik etmesen ne olurdu merak ediyorum:):) Sen bence çok başarılısın, gayet de enerjiksin..Hiç de tembel değilsin. Ben böyle bir posta yazsam herhalde çok boş kalırdı seninkilerin yanında:) Sevgiler canım iyi yıllar:)

    YanıtlaSil
  10. nurtenbeğendi; İnşallah :)

    seçil; :)

    ülkü; kolay gelsin..

    Tuğbacım, eskiyle karşılaştırınca bana göre biraz verimsiz geliyor, sağol canım, boş duramıyorum, bunda evde olmamın etkisi büyük tabi, bendende sevgiler....

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...