23 Kasım 2013

Kış mevsiminin bu kadar gecikmesi iyi mi oluyor yoksa kötü mü karar veremedim. Güneşli günler ruh halimize olumlu katkılar yapsa da artık ufaktan kış mevsimini hissetsek, yaşasak fena olmaz gibi.
Bahsettiğim kumaşlı örgü battaniyeye başladım. Önce kareler kesilip dikildi, sonra kenarlar iğne ile geçilip ardından tığlama yaptım, bir sıra daha geçip motifleri birleştireceğim, ardından kenarına birkaç sıra daha geçip şöyle afilli birde kenar yapıp bitireceğim. Umarım düşündüğüme yakın hatta ondan daha güzel olur. Küçücük ve çok tatlı kızımızı sarıp sarmalar.
Taze çiçek gören vazom da masam da bende çok mutluyuz, el işleri çok, ev işi daha da çok klasik haftasonu ama ben sadece battaniyelerimle haşır neşir olmak istiyorum.

5 yorum:

  1. Çok iyi bir fikir...Kumaş ve motif birlikte...Kumaşın pazen olduğunu sanıyorum öyle midir ?Bir de kumaşlar iki katlı mı ve iplikli iğnenin altındaki parçada piko çekilmiş gibi duruyor onu da anlasam :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba derya bloğunu severek takip ediyorum,tığ işi örgü ipin ne marka öğrenmek isterim

    YanıtlaSil
  3. battaniye çok cici olucak eminim :)

    YanıtlaSil
  4. Masa örtüne ekstra bayıldım. Çok güzel renklerle, çok güzel işler yapıyorsun. Fotoğraflarla da, sıcacık sıcacık, ruhlara hitap ediyorsun. Ne diyeyim, ellerine sağlık arkadaşım. Şu cam ardından, tanımadan, birbirimize daha ne verebiliriz ki? Mutlu pazarlar.

    YanıtlaSil
  5. Hayatı paylaşalım; Aslında kumaş ve motifler değil de kumaş ve örgü bir arada oldu, kumaş evet iki katlı piko falan yok, kare şeklinde dikip ters çevirdim.

    serpil ; Markasız ithal iplerden.

    saklı bahçem; Teşekkür ederimm.

    nurten; Çok teşekkürler :) sizede..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...