22 Kasım 2013

Tahtaya vurup maşallah diyelim, henüz sıkıldım ya da beğenmedim gibi bir bahane üretmeyip devam ediyorum. Bugün iki renk daha kattım yeni ipler ekleniyor ama çok beğenilen renkten şimdilik haber yok, bitmiş, benim battaniye de renkleri bulabildiğim kadarıyla şekillenecek artık. Acaba artık ip adreslerini söylemesem mi :)
Oraya gidince tek birşey için gitsem de illaki gözüme başka şeyler takılır. Bu kurdeleler gibi,
Bol tarçınlı bir sahlep eşliğinde sabahın bana ait saatlerini bitiriyorum, haftasonu da geldi çattı, kumaş ve örgünün bir arada olduğu bebek battaniyesi projesi için kolları sıvayacağım, herkese mutlu haftasonları..

10 yorum:

  1. çok beğendim canım battaniyeyi, harika gidiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Battaniye harika olacak gibi görünüyor.Çok beğendim.Örnek hep sıra aynı şeklinde mi yoksa bir sıra uzun trabzan bir sıra kısa trabzanlardan oluşan kutucuklar mı acaba.Tam ben de iplerle ilgili bilgi soracaktım siz adres versem mi dediniz.İstanbul ne yapacak :)) Siz gönderirsiniz artık :))))Kolay gelsin iyi hafta sonları......

    YanıtlaSil
  3. ama ben daha gidemedim ki şık düğmeye ):

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Nihancım :)

    hayatı paylaşalım; Örnek aynen böyle devam edecek, benimde bu şekli hoşuma gitti araya başka şeyler yapmamaya karar verdim, ipler çok beğenilmiş olacak ki birşey kalmamış geliyor yine ama aynı renkler değil, keşke çok çok olsa da yollasam neden olmasın :)

    Dilek; Valla çabucak tükeniyor en kısa sürede uğrayın derim :)

    Smilena; Dimi ama :)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar bu iplerden almak istiyorum yahu ...Çatlayacağım. Nolur bir çaresine bakalım. :D İstanbuldan Ankara'ya gelmek bir hayal benim için şu an :D Parasını göndersem bana kargolar mısınız?

    YanıtlaSil
  6. penguen'in sepeti; Merhabalar, sizede alalım tabi, tek sorun renkler değişiyor aynı renklerin devamı olamayabiliyor, yani her gittiğimde başka başka renkler görüyorum, nasıl yapalım ne renk istiyorsunuz? Renklerin resmini çekip yollayayım ama aynı gün aynı saatte bana şunu şunu alın dediğiniz takdirde alırım ve hemen yollarım 100gr lık yumaklar tanesi 3 tl, sizden haber bekliyorum mail adresinizi de bildirin önümüzdeki hafta bir sabah kuzumu okula bıraktıktan sonra sizin için gider bakarım haberleşiriz ve aynı günde hmen postalarım olur mu?

    YanıtlaSil
  7. elimdeki görümceme ördüğüm yeleği bitireyim benimde hemen böyle bi battaniye öresim var :)
    ayrıcaa renkli kurdeleye bayıldım :)
    hemen bi sahlep iiçmeliyim canım çekti :)

    YanıtlaSil
  8. Mail adresiniz var blogda size mail atacağım :D

    YanıtlaSil
  9. saklı bahçem; Allah herkese senin gibi gelin nasip etsin maşallah :) hadi sonrada battaniye başla kendine, afiyet olsunn :)

    penguen'in sepeti; Ok.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...