21 Kasım 2013

Akşamları verimli geçmeye başladı, oturup ta severek ördüğüm her gün birşeyler bitiriyorum. Baykuşum da bitti sonra bu hediye paketinde mis kokulu birşey eksik dedim bir tanede lavanta kesesi diktim, işledim.
İkisi bir arada kahvelerin müdaviyim şu aralar, latte şekeri azalttıktan sonra çok tatlı gelmeye başladı o yüzden o köpüklü keyfi bıraktım döndüm şekersiz ikisi bir aradaya, fincana suyu ekler eklemez önce o miss gibi koku cezbediyor insanı zaten, şekeri azaltsak da çikolatadan asla vazgeçemediğim için yanında bir tanede çikolata. Sonrasında yeni iplerim ve yeni battaniyemle başbaşa.

7 yorum:

  1. Ben hiç öremiyorum bu ara resmen kıskandım,elimde yarımlar çok bitmiyor nedense:(( battaniye iyi ilerliyor baykuşçuk kalp hepsi şahane canım❤❤

    YanıtlaSil
  2. Baykuş çok tatlı:) Anahtarlık yapmak isterim.

    YanıtlaSil
  3. benim baykuşlar niye böyle olmuyorrr;((yine çok güzel olmuş.Battaniye kalın iple ne hoş durmuş.Şekeri hayatımdan çıkaralı uzun zaman oldu ama çilolatasız olmuyor.

    YanıtlaSil
  4. Smilena; Bir dönem oluyor öyle dilerim kısa sürer, benim de çalışkan dönemlerim kısa oluyor işte o arada ne biterse ne çıkarsa kar :)

    Begonvilli ev; Valla süper fikir küçük örüp deneyeceğim bir ara, teşekkürler :)

    eftelya; Çikolata severleriz değil mi :) teşekkürler, sizinkilerde olur neden olmasın, benimki de bu formu alana kadar epey bir el geşliştirdim epey ördüm.

    YanıtlaSil
  5. ben de latteyi bırakıp 2si bir aradaya döndüm, fındıklısına takılıyorum, gofret gibi kokuyor :)) ne güzel böyle örgü örüp sabah programları izlemeye çok özeniyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Nihancım örgü örmek güzel ama asla sabah programı izlemiyorum bu sene, acayip sıkıcı geliyor.

    YanıtlaSil
  7. baykuş yine çok güzel olmuş, romantik kalp de öyle. Ben de kahveyi şekersiz içmekten keyif alıyorum ama mutlaka yanında çikolata tüketiyorum, çok hoşuma gidiyor:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...