12 Kasım 2013

İlk gördüğümde almam gerektiğini biliyordum ama şu aralar üşengeçim ya elimdeki iş bitsin yakın zamanda asla birşey örmeyeceğim, evdeki ip stoğunu bir tane bile olsa artırmayacağım diye almamıştım. Ama rengi aklımda kalmıştı bugün gittim ve aldım şanslıyım ki hala vardı, bir ara kendisinden sıra sıra battaniye yapacağım, bugülerde bu tarz renklere karşı bir sempati duyuyorum.
Normalde kullandığım kalın iplere göre bir nebze daha kalın, bu da örgünün daha çabuk ilerlemesine ayrıca da extra daha sıcak tutucu bir battaniye olmasına neden oluyor.
Şu ara mutfak yine kaçtığım bir mekan, aslında kaçmak isteyip kaçamadığım desem daha doğru olacak.

9 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyorum battaniyenin modelini,sen de benim gibi örgü seversin,baktıkça sayfana coşuyorum bende bugün koydum en son yaptıgımı bu renklerden de çok örmek istiyorum,kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Bu renkleri bne de çok seviyorum. nasıl bir battaniye olacağını merak ettim şimdi.

    Derya' cım, instagram hesabın var mı?

    YanıtlaSil
  3. Smilena; Teşekkür ederim, birazdan sizin sayfadayım merak ettim :)

    Edacım, sıra sıra örüyoruz ya bir delik bir dolgu ondan, instagrama henüz bulaşmadım blogla sınırlıyım şimdilik :)

    dilek; İpin markası yok, ithal ipler düz beyaz kağıtlar vardı üzerinde Ankara Şık düğmede kapı önündeki standdan, yoksa marka vermezlikten değil aman yanlış anlamayın sakın :)

    YanıtlaSil
  4. iplerin arkasında görünen battaniye de çok güzel görünüyo :)

    YanıtlaSil
  5. ama beN bu ipLeriN hem ciNsiNe hem reNgiNeeeee bayıLdımmmmm :) bakaLım eLiNdeN yiNe NasıL güzeLLikLer çıkıcak :) maLesef kadıNLarıN tek kaçamıyacağı yer saNırım mutfak :)

    YanıtlaSil
  6. şöyle uçuk bir pempe de hoş olurdu :) pastel renkleri çok seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  7. dokusu ve kalınlığı çok hoş görünüyorda ondan sormuştum markasını ipin. Şık düğmeye ben de uğrayayım o zaman...en kısa zamanda.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...