22 Ekim 2013

Nabız ölçüyorum renklerle ilgili, her postta istisnasız ekleyeceğim galiba bu resimleri,
 Hangi renkle devam edeyim, sıraları neye göre tayin edeyim, akşamları fırsat buldukça yapıyorum,
Bloğunu anlatımından fotoğraflarına  keyifle takip ettiğim ibeking bloğu sahibesi dükkan açmış, sevimli ve şirin olan herşey var. Benimde geçtiğimiz gün bir siparişim oldu, çok çabuk şekilde de elime ulaştı, kurumsal, ciddi bir firma olmasına karşın o naif ve samimi yanını hiç kaybetmemiş ve güzel bir sürpriz hediyeyle bana yollamışlar. Teşekkür ederim, dükkanınız bol kazançlı ve keyifli olsun..

10 yorum:

  1. benimde elimde bu tarz renkli bir örgü var ben renkleri o anki ruh halime göre seçiyorum fena olmuyor size de tavsiye ederim. Yüreğinizin götürdüğü renklere gidin derim ben.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ellerine sağlık, senin bloğunun sessiz takipcisiyim, lütfen örgü postlarını yayınlamaktan vazgeçme, günde bir kaç kez bloğunu ziyaret ediyorum, sıcacık yazılarını okuyorum, özelliklede örgü görünce çok mutlu oluyorum

    YanıtlaSil
  3. çoook güzell olmuş, ellerin dert görmesin, lütfen örgü postlarını yayınlamaya devam et seni hergün takip ediyorum sessizce :)

    YanıtlaSil
  4. renkler yine her zamanki gibi harika.ibekingi ben de severek takip ediyorum.yeni evime taşınayım benim de siparişlerim olacak.ben yine taşınıyorum deryacım.bu sefer lojmana taşınıyorum.yıllarca taşınmak istemiyorum.kafama huni takıp gezeceğim yakında.ev toplamaktan bıktım valla

    YanıtlaSil
  5. battaniye renk uyumu harika turuncu-kırmızı-pembeyle devam edebilirsin aynı şekilde çok güzel canım eline sağlık :)))

    YanıtlaSil
  6. ayşen yörükoğlu23 Ekim 2013 06:22

    çok güzel gidiyor . renk uyumları süper.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Dilek; Evet kesinlikle içinden geldiği gibi,

    unknown; Çok teşekkürler, arada bir tembelleşsemde örgüyle ayrılamıyoruz hiç

    unknown; Çok sessiz kalmayın, kendi kendine konuş konuş nereye kadar, sizlerden gelen tepkilerle daha güzel oluyor inanın

    ebrucum, kolay gelsin, geçecek bu günlerde bir kez daha sık dişini, dilerim burada herşey çok daha güzel ve keyifli olsun sizin için sağlıkla..

    Nihancım, çok nadirdir ok renk katmadığım işler, çingene ruhluyum ben, rengarenkk ;)

    Teşekkür ederim Ayşencim ;)

    YanıtlaSil
  8. Renklerin dansı harika!
    İbeking müdavimi olmayan kaldı mı ki, yakında ıvır zıvırlar dolaplardan taşacak, bir de annem görecek de bunlar ne diyecek diye korkuyorum:)Sen neler aldın acaba:)))

    YanıtlaSil
  9. Kitanacım teşekkür ederim, kalmadı dimi, çok seviyorum bende

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...