7 Eylül 2013

Ben bu örgüye başladım dediğimden beri çok da içime sinmemişti sonradan ısınmaya başladım kendisine ve biraz daha ilerledi. Böyle renkli sıralardan oluşan iplerimin beni götürdüğü büyüklükte kare bir örtü olacak inşallah.
Tartıda alıp başını giden rakamlara, düğmelenmekte zorlanan pantolonlara rağmen, muhallebili kadayıf tatlısı bir güzel yapılır ve tabiki afiyetle yenir.
Bu renkleri seviyorum, onlarla ördüğüm herşeyi de çok seviyorum, yine elim bu renklere gitti. Haftasonunuz güzel olsun... Ben artık örüyorumm ...!

4 yorum:

  1. merhaba :)
    ımmmm kafayıfLı muhaLLebi tatLısıNa bayıLırım :) afiyet oLsun :) başLadığıN örgüNüN de reNkLeri çok güzeL duruyo caNım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu renkl, örgü modelini çok severim
    anneannemi hatırlatır. Elinize sağlık. Bu arada MAC Kozmetik ağırlıklı süper bir çekilişim var beklerim

    YanıtlaSil
  3. Canım bence yine çok güzel olmuş. Bana ördüğün yastık kılıflarını büyük mutlulukla kullanıyorum. Yıkadım yeni mis gibi kokuyorlar bugün takacağım yeniden:)İyi ki örüyorsun valla:)Ben yine yün getiremedim almaya fırsatım olmadı bakalım bir motif beğendim yapabilirsem denemelik başladım:)Alışma evrelerinde böyle şeyler kolaylık sağlıyor insana, hala türkiye'de gibi hissediyorum bazen:)Bu arada sana yolladığım kart gelmiş miydi hatırlayamadım? Birkaç güne yeniden postalayacağım :):) Haber veririm:) Sevgiler kocaman

    YanıtlaSil
  4. saklı bahçem; Teşekkür ederim..

    nurgülce; Teşekkür ederim..

    Tuğbacım, nasıl mutlu oluyorum anlatamam iyiki örmüşüm o zaman o yastıkları, yeni örgünde kolaylıklar dilerim, kartım gelmedi Tuğbacım, bende öpüyorum sevgiler bizden... ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...