14 Eylül 2013

Haftasonu erken kalktığım günlerinin acısını çıkarırım sanmıştım ama beden saati beni tam da haftaiçi saatimin çaldığı saatte uyandırdı. Uyu uyuyabilirsen,
Enerjim düşük yine şu aralar, canım hiçbirşey yapmak istemiyor, oturup öylece sadece ve sadece sıkılıp bunalıyorum.
Bişeyler yapmaya başlamıştım sanki ufaktan, inşallah devam ederim, bazen böyle çok sıkıldığım zamanlarda güzel bişeyler çıkar ortaya nasıl yaptığıma şaşarım sonradan.
Haftasonumuz güzel olsun...

5 yorum:

  1. merhaba :)
    yastıkLarıN çok hoş görüNüyo caNım :)

    YanıtlaSil
  2. Deryacım senin yaptıkların Nil'imin odasını süslüyor şimdi, ördüğün tavşanla da oynuyor, bir gün fotoğrafını çekip sana yollayacağım, ellerine sağlık canım, öperim kocaman!

    YanıtlaSil
  3. Siz Ankara'yı çok iyi yansıtan birisiniz.Ankara bana sakinliği,nostaljiyi anımsatır.Sizin yaşam alanınız olan evde Ankara gibi...Sizin yazılarınızı okuduğumda hep Anıtkebir'in çevresindeki evlerden birinde yaşıyorsunuz gibi geliyor bana
    :).Bu arada uzun zamandır sizin sessiz takipçinizim.ama artık yorum yazabiliyorum.Bende blog açtım :)

    YanıtlaSil
  4. saklı bahçem; Teşekkür ederim..

    Nonicim, inan benim birşeyler yapıp ta kullanıldığını bildiğim ve bunu büyük bir jest yapıp bana fotoğraflarla da gösterdiğin için sen bir tanesin, çünkü gerçekten mutlu oluyor insan çok teşekkür ederim, o maviş prensesime daha neler neler yaparım ben ah birde elişi tavıma bir gelsem, yorum bırakman ayrıca mutlu etti, beni unuttum sanıyordum, bende sessizce postlarını okuyup çıkıyordum, bendende kocaman öpücükler ve kucak dolusu sevgiler... ;)

    ihlinaz; Çok teşekkürler, böyle sizin yazdığınız gibi satırlarla karşılaşınca çok mutlu oluyorum, tamam bişeyler yazıp yapıyorum ama nasıl bir görüntü oluşturuyorum acaba diyordum, sevindim teşekkür ederim, tahmininiz doğru sayılır Anıtkabire yakın biryerlerdeyim ben :) bu arada bloğunuz da hayırlı uğurlu olsun, güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle..

    YanıtlaSil
  5. Aşkolsun canım unutur muyum hiç artık eskisi kadar sıklıkla yorum bırakamıyorum malum Nil Hanım bana izin vermiyo teli ne zaman elimde görse istiyo küçük hanım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...