6 Temmuz 2013

Haftasonuna yakışır bir kare oldu, artık çok sık olmamakla beraber haftasonları özellikle ev ahalisinin isteği üzerine birşeyler pişirmeye başladım. Önceleri hep ben akıllarına düşürürdüm. Yaptığımız hamur işinin yumuşak ve puf puf olmasının sırrının daha yumuşak hatta epey yumuşak kıvamda hamur hazırlamak olduğunu keşfettiğimden beri yaptığım her hamur işinde sonuç iyi olmaya başladı. Yukarıdaki haşhaşlı sarma.
Hazır hamur işlerine başlamışken geçtiğimiz haftasonu yaptığımız pideleri de eklemeden edemeyeceğim.

Mutfak camımdan sarkan üzümler epey büyüdüler. Geçen yıl ramazan ayında yiyorduk bakalım bu yıl ne zaman yiyeceğiz.

5 yorum:

  1. Haşhaşlı her şeyi severim ben, balkondaki üzümler gel beni ye diyor gerçekten:))

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık dediğin gibi gerçekten hamur ne kadar yumuşaksa okadar güzel oluyor

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık afiyet şifa olsun inşllah..
    mutfakta bişeyler yapmak terapi gibi geliyor insana bu ara bende taktım:)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. of of of çay pasta ve bu manzara harika ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...