4 Temmuz 2013

Mahalledeki belediye yaz kursları için bizde kayıt yaptırdık. Şimdilik ingilizce ve satrancı seçtik.
Şekersiz hayata ufak adımlarla ilerlemeye çalışıyorum. Meğerse kahvemi şekersiz içmeliymişim diyorum şimdi  o yoğun ve mis kokusunu daha fazla duyarak tüketmek gerçekten çok daha iyiymiş. Bunu bir de çaya uygulayabilsem keşke, yok olmuyor çay şekersiz olmuyor bende. İçine tarçın çubuklar, karanfiller ekliyorum ama şekersiz hiç tad alamıyorum, şeker atmak istemediğim içinde çoğunlukla çayı terk ediyorum.
Desenler, çiçekler, pötükareleri seviyorsanız, oğluşunuzun dergilerine bile el koyarsınız.

7 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu4 Temmuz 2013 03:57

    bir bardak çay bardağına 2 küp şeker biriydim. şimdi ise hiç şekersiz içiyorum derya hanım ama orta açıklıkta tabii ki.alışılıyor;sonra da şekerli tüketemiyorsunuz işin garibi:)

    YanıtlaSil
  2. uzun zaman oldu...özlemişim sizi,renklerinizi...

    YanıtlaSil
  3. belediye kursları var demek seneye elifin 3 ay yaz tatili yapacağını düşünürsek bir alternatif olabilir bize de :) çınarın saçlar tam yaz modeli, yakında ben de kestireceğim bizimkilerinkini...

    YanıtlaSil
  4. Glad for your son, chess will give him good development!
    I got Turkish coffee from Israel from my colleague. It is yumm!:) I enjoy every morning!

    YanıtlaSil
  5. Ayşencim herkes aynı şeyi söylüyor bende bir şekersiizne alışabilsem ah bir aşsam onu :)

    bizden; Çok teşekkkürler :)

    Nihancım bizimki 1 temmuz itibariyle başladı ta ki 30 Ağustosa kadar devam edecek sende o dönem araştırırsın iyi bir alternatif tabi :)

    Dear Anna; I hope you have fun playing chess, and I've been to a lot of Turkish coffee enthusiast, love, hope you have a happy weekend ..

    YanıtlaSil
  6. Seker yerine cayla cok guzel tarcin cubuklari gider... Benim kocan sadece sekerli cay icer, ama tarcinle sekersiz icebilir.

    YanıtlaSil
  7. Ben de henüz şekeri terkedememiş biriyim ve aslında tamamen bırakmam gerekiyor. Kahveyi şekersiz içiyorsam da yanında muhakkak bir parça çikolata olmazsa olmaz:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...