3 Temmuz 2013

Grafik tasarım kursum bugün bitti. Ne çok gel-git yaşadım. Önce çok istedim, bir ara zorlandım gidesim gelmedi, en son olarak şimdi kocaman bir boşluk hissediyorum. Bugün dersane çapında bir kahvaltıyla veda ettik, şimdi önümüzde sınavımız var.
Mekan Hamamönünüydü. Buraları pek severim zaten. Zengin çeşitleriyle ve bu kadar kalabalık olarak yapılan kahvaltı çok keyifliydi. 
Yine güzel görüntüler vardı ama pek fazla çevreyi çekemedim. Aynı bir muhabbet vardı ki, o da bu evlerin birinde yaşasak keşke şeklinde :)
 Şu ara pek revaçta kumda pişirilmiş kahve.

5 yorum:

  1. Canım kurs olayını kaçırmışım ben ama tebrik ederim bitirmişsin bence güzel bir seçim yapmışsın. Umarım sınavın da süper geçer:)yine fotoğraflar harika. daha çok çek daha çok paylaş:) kumda kahveye şaşırdım ilk kez duyuyorum közde kahve gibi bir şeydir herhalde. bana böyle şeylere hayret ediyorum yani nerden de buluyorlar fikirleri acaba:):) denerim belki tr ye gelince bulabilirsem etrafta:) kocaman sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Tuğbacım, kumda kahvenin birtek resimdeki görüntüsü hoş tadında aman aman bişey farketmedim ben ama yanınızda böyle pişip servis edilmesi hoş oluyor :)
    sen Ankaraya gel ben ısmarlarım Tuğbacım öpüyorum ;)

    Teşekkürler fadiş :)

    Asortik krep; Görüntü çok hoş değil mi ama inanın tadında ben waaawww dediğim birşey hissetmedim ama benden de kaynaklı olabilir bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel fotograflar burda kanve nasıl olursa olsun güzel içilir :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...