2 Temmuz 2013

Emaye çılgınlığı dağ gibi büyümekte hala bende. Bir zaman böyle oluyor, çok düşüyorum çok düşkün oluyorum sonra duruluyorum. Bu arada güzel parçalar birikecek sanırım epey bir.
Ankara'daki serin dalga çok iyi geldi bana. Püfür püfür esiyor hatta sabahın erken saatleriyle akşam üstü titretiyor bile. Şu son iki yıldır bu aylar benim için müthiş bir kafa yorgunluğu, ilklerin ve yeniliklerin korkusuyla geçer oldu, alışkanlık olacak diye korkmuyor değilim, umarım seneye böyle olmaz. Durmak, durulmak hayatın sıkıcı rutinini oluşturup öylece içinde kalmayı isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

9 yorum:

  1. Nereden buluyorsun bu emayeleri? Çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  2. Derya hanım, zeminde kullandığınız kumaşları nereden ve ne kadara aldınız?

    YanıtlaSil
  3. şöyle son 3,4 yazıya göz gezdirdim özlemişim iç açıcı özenli fotoğraflarını :) ve ankara' da serinlik bize de iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Burası da serinledi biraz iyi oldu:)
    Çok güzel senin emayeler, nerelerden buluyorsun şaşırıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Fadiş hertelden; Bazen ben onları buluyorum bazende onlar beni :) sevdiğimi bilen herkesten tüyo alıyorum

    Nur; Bir arkadaşımın hediyesi rossman'dan almış o da.

    Teşekkür ederim Nihancım, bozmuyorum çizgiyi değil mi? kesinlikle bziede :)

    Semicim, serinlik gerçekten harikaydı ama bugün ısındık yine, emayeyi sevdiğimi bilenler şurda var burda gördük şeklinde sürekli söylüyorlar bazende olmadık yerde denk geliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. You always have pretty things in your house. I admire your cup and that granny blanket thrown over the chair - cozy! I need to make one-two such throws too.

    YanıtlaSil
  7. Dear Anna, thank you so much for visiting my blog. I know we have in common rather than the things we like, we will look forward to the new jobs, best regards .. ;)

    YanıtlaSil
  8. Derya hanım, cevabınız için çok teşekkürler ama nette arıyorum rossman diye o da kişisel bakım ürünleri çıkıyor. Acaba ben mi hata yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Nur, doğru yere bakmışsınız kişisel bakım gibi görünen ama içinde çikolatadan şala, tokadan böyle temizlik bezleri vs'ye kadar geniş yelpazeli biryer. Ankarada hemen her Avmde var mağazaya girince anlayacaksınız zaten. Web adresindende temizlik reyonu olarak bakarsanız bulursunuz sanırım.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...