21 Mayıs 2013

Evet biraz yabancılık çekiyorum şimdi. Dünkü ve geçtiğimiz haftaki ruh halimi, her kafama estiğinde açıp buradan kendimi anlatmaya çalışmamı, bitti, bitiyorlu cümlelerimi düşününce ne çabuk sular duruldu diyorum kendime. Yine klavyemin başındayıım. Kafam karışık, her daim kendinden emin ve dediğim dedik diyen ben artık böyle demenin öncesinde pek bir tartar ölçer oldum. Ruh halim yine aynı aslında ama biraz daha elim kolum kalkar ve çalışır haldeyim bugün.
Ne çok şey istiyorum bu ara anlatamam, en çok da aklımdan buradaki kareleri görünce fuar fuar gezmek gezebilmek geçiyor ve çok istiyorum mesela. Fotoğraf makinemle kaynaşmak isteyip hala başaramadığım için herhalde onun da bir zamanı var deyip zorlamıyorum hiç kendimi. Küçük ayrıntılarda en beğendiklerimi paylaşmayı istiyorum en kısa zamanda..

Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için..
Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için..
Bazen ağlamak gerekir, açılmak için..
Bazen anmak gerekir, anılmak için..
Bazen de susmak gerekir, duymak için..

 Şemsi Tebrizi sözlerinden..

5 yorum:

  1. fotoğraf ne kadar güzel, böyle minicik detayları olan köşeleri çok seviyorum... değişken havalar ruh halimizi de çok etkiliyor bence :)

    YanıtlaSil
  2. bazen de paylaşmak gerekir sıkıntıları, üzüntüleri..yaşamak, ayakta kalabilmek için:)sevgiler Derya'cım.))

    YanıtlaSil
  3. Deryacığım seni anlıyorum.Ben de böyle dalgalı ruh halindeyimdir.Yani kendini tanımaya çalışıp çözüm bulmaya çalışırken dalgalanıyor insan tabii.Sonu güzel olacak inşaallah.Bu arada bu fuar beni benden aldı.Ben de böyle fuarları ülkemde görmek istiyorum.Hatta evim dergisine mesaj atıp siz yapabilirsiniz demiştim ama ülkemizde çok tutulmaz dediler.Bak işte biz seviyoruz.Pek çok kişi vardır diyorum.Bizler biraraya gelip yapsak diyorum ve kesiyorum yine uçuyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Öyle mi dersin Nihancım, bilmiyorum bana bir haller olmakta :)

    ebygale, sağol canım..

    modabahar; KEsinlikle aynı bu fuarlar buralarda da olsun bende çok istiyorum, kendim hakkında artık bişey diyemiyorum sık değişim dönemi ve depresif haller diye bişey varsa ben ordayım sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. ayşen yörükoğlu21 Mayıs 2013 23:21

    ben buna olgunlaşmak diyorum.yaş aldıkça insan farklı düşünmeye başlıyor. hayatın içine daha bir dalıyor veeee düşünmeler, kararlar kaçınılmaz oluyor.hayat!!! zorsun, çetrefillisin ama çok da güzelsin.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...