11 Mayıs 2013

Ankara yağmurlu, yağmurlu havaların insanı değilim, çok nadiren hoşuma gidiyor. Bir parça bunalıma yatkın olduğum bir dönemse, asla yağmurlu havalara gelemiyorum. Birkaç gün böyle olacakmış sanırım.
Haftasonu cuma ile birleşince üç gün tatil yapmış oldum. Cuma kuzunun gösterisi için izinliydim, süslenip püslenip bir tepsi böreğimi de alıp okulun yolunu tuttum. Hazırlıklarımızı tamamlayıp kuzuları beklemeye başladık. Geldiler, hazırladıkları gösteri çok güzeldi, kuzu mikrofonun başına geçmiş şiirini okurken gözlerim doldu, hazırladıkları oyundaki eşi gelemediği için müzikli dansta şarkıyı Çınar söyledi, bu da süpriz oldu, ağlaya ağlaya izledik tüm anneler, kutlama mıydı, ağlaşma mıydı bilemedim.
Bitti bitecek, birde içinin elyafı olursa sonraki fotoda son halini bulmuş olacak umarım..

5 yorum:

  1. Anneler günün kutlu olsun canım...Cuma günü aynı telaş Keremin anaokulunda da vardı...Bende sabah izin almıştım...mercimekli köfte idi görevim...taze olsun diye son ana kadar zor yetiştirdim...gösteri başladığında baktım bayanlar ağlıyor duygulandılar ben yorgunluktan biçare ancak kendime geldim...ama sonuçta hep duygu yüklü geçti...yastık güzel olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. ben de çok duygulanırım yaa öyle minik yüreklerin gösterilerinde :)

    havalar cumaya açacakmış...

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu12 Mayıs 2013 23:48

    ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Tülin abla, senin de anneler gününü kutlarım, ağlaya ağlaya da olsa güzeldi :)

    Nihancım sorma ağlaya ağlaya bir hoş olduk yani, iyi havalara daha çokmuş yaaa :(

    YanıtlaSil
  5. duygulanır tabi ki insan, maşallah kuzuya, nasıl da büyüdü:))kırlent çok güzel olmuş Derya'cım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...