20 Nisan 2013

Açan çiçeklere, ağaçlara inat hava inanılmaz kararsız, sıcak mı soğuk mu belli değil. Bizi de şaşkına çevirdi, hasta etti. Kuzu bugün çok şükür biraz daha iyi. Arkadaşlarımızın destek ve ilgisi, şifalı ellerden gelmiş tavuk çorbalarıyla çok daha iyiyiz şimdi. İyi ki varsınız..
Evde olduğum sürece bol bol mutfakla haşır neşirdim tabi. Bunun dışındaki zamanlarda iki arada bişeyler yapmaya çalıştım. Uyanıksam boş duramıyorum ama eğer boş duracaksam da uyuyorum.
Her işin ucundan köşesinden bişeyler yaptım. Pembe yastık hala bitmedi ama. Gribin en büyük ilacından biri de dinlenmek tabi ama hasta olan bir çocuksa dinlendirmek zor oluyor o yüzden hadi beraber dinlenelim moduyla ikna edebildim ancak, bu da bana uzun uzun gündüz uykuları yaptırdı.
Dikiş makinesini açtım, bir mutfak çantası diktim. İçinde ıvır zıvır şeyler var. Küçük bir mutfağınız varsa bu çantalar epey işe yarıyor.

5 yorum:

  1. geçmişler olsun... bu yıl kuzucukla çok hasta oldunuz sanki... havalar geçen yıl da böyle gitmişti... mayısa dek kısa da olsa bi açarmı ki... özlemle beklemedeyim ben de...

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun canım, acil şifa dilerim. Yastık çok güzel görünüyor, bayıldım:)
    Not: Senden aldığım cesaretle motifli battaniyemi bitirdim.

    YanıtlaSil
  3. Derya' cım, bu son hastalığınız olur umarım. Bizim buralarda da havalar aynı. Bu haftasonundan sonra ısınacakmış deniyor.
    Zigzag örgünü çok beğendim. Bu renkler çok yakışmış. Bir de tepside koyu gri, sanırım bir oyuncak parçası, var ya o renk bir ip bile girebilir diye düşündüm.
    Birşey söyleyeyim mi, çiçekli yastığı ben olsam şimdiye kadar çoktaaan atmıştım bir kenara. Seni çok azimli gördüm. :))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Ruşencim, bu yıl hastalıklarla paslaştık hep :)


    Fadiş, yorumunu okuyunca hemen baktım ve battaniyene bayıldım bir tek o da değil diğer işlerin de harikaydı, blog listeme ekledim kaçırmayayım güzle işlerini diye, kolay gelsin ;)

    Edacım kadim dostum sende olmasan ben ne buraya yazarım ne de bişeyler yaparım heralde, kesinlikle yanı şeyleri düşünüyoruz o gri renkle ilgili gel gelelim ipcilere yolum düşmedi şu ara, taktım o çiçekli yastığa bitecek de ama ne zaman ;) öperim.. görüşmek üzere.. iyi pazarlar

    YanıtlaSil
  5. Yaz yaz...:) Sen yazmayınca merak ediyorum. Ben de öperim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...