14 Nisan 2013

 Gündüzleri özellikle arkadaşlarıyla beraberken tam bir haylaz, yaramaz..
Akşamları uykuya yakın saatlerde de anasının kuzusudur. Kocamansın kucağıma sığmıyorsun desemde gelir sokulur, rahat bir pozisyon bulup uykuya dalar. Kış boyunca koyun koyuna güzel güzel uyuduk, artık havalar daha iyi bakalım kendi yatağına geçişte yine önceki yıllardaki gibi kriz yaşayacakmıyız, yoksa büyüdük farklı mı olacak bilmiyorum.  
Haftasonu bitti, yeni hafta ve koşturmaca başlayacak, oturup sıkıldığım çıkış anını iple çektiğim kurs günleri start alacak. Ben de böyle resimler çekip duracağım yine sıkıntıdan, bilekliklere merak saldım, almak,takıp takıştırmak çok hoşuma gidiyor, yine geçici heveslerden birindeyim yani.
Minik örgülerim vardı ya, bardak altlıkları gibi, onları birde bu iple denedim, fena olmadı. İyi haftalar olsun....

3 yorum:

  1. o yanakları yerim ben maşallah çok şeker. yaz geldikçe resimler daha da renklendi. Üzüm sümbülünün iki yıldır peşindeyim kızılcahamamda yerden alıp getirmiştim hiç açmadı ben de bahçelere dalcam galiba hiç bir yerde bulamadım:)

    YanıtlaSil
  2. mordüğme; Çoğu zaman yazılarım karamsar ve depresif bari resimler renkli olsun diye ayrıca özen gösteriyorum doğruyu söylemek gerekirse, üzüm sümbülünü şok marketlerde bulabilirsiniz, ben ordan aldım, bahçelere dalmadan bi bakın derim :)

    YanıtlaSil
  3. Onlardaki enerji kimsede yok:) Bizimkiler de nasıl gezdiler Kapadokya`da, akşamları sızdılar resmen:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...