10 Nisan 2013 (1313. yayın)

Bir ileri, iki geri şeklinde gidiyor işlerim. Herşey mahsunlaştı evde, kumaşlarım, iplerim, boyalarım, hepsiyle yolları ayırdım sanki. Ne çabuk arıyor insan daha belki bir sene geçmedi üstünden o verimli günlerin. Her anlamda herşeyi çabucak tüketme taraftarı olmayan ben bu haldeyim. Tekrar döner ısınırmıyım acaba bilmiyorum, bir ara tamam diyorum sonra bir bakıyorum yeniden arayı açmışız.
Yollarımı ayırmayı gerçekten gönülden dilediğim şeylerden biri elbetteki tatlı. Vücudumun zerre ihtiyacı olmadığı halde delisi olduğum, bir gün başıma ciddi işler açacağını düşündüğüm düşmanım.
Yeni yaşıma gireli epey oluyor, bende bir yaş dönümü gibi birşeyler içindeyim sanırım. Kendime dair çok sorum ve araştırmalarım, çok keşiflerim var. Ne olacak benim bu halim?
Karmaşa ve tembelliğin ortasındayım ama kendime güzel jestler yapmaktan da geri kalmıyorum. Aklıma sık sık deniz,kum ve güneş üçlüsü geliyor. Havalar biraz ısınınca başka birşey düşünemez oluyorum zaten.

4 yorum:

  1. Sanırım hepimiz yaşıyoruz bunu zaman zaman..Anı anını tutmuyorki..insanoğlu..üretip üretmemek değil konu..istediğimiz gibi yaşamak şu üç günlük dünyada..Gönlünüzce yaşamanız dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. tatlılardan vazgeçebilmek ne mümkün üstelikte böyle kaymaklılardan:)

    YanıtlaSil
  3. havalar ısınınca hangimiz farklı bir şey düşünebiliyor ki :)))

    tepsi çok şık Deryaaaa, bir kaç kişide daha gördüm bundan, koymayın fotoğraflara valla çatlar ha :D

    örgülere de yalnızca imreniyorum. kolay gele :)

    YanıtlaSil
  4. mysweetdiary; Öyle hele ben şu son zamanlarda hepten dengesiz oldum çıktım yani hayırlısı :) teşekkürler..


    gülhan; Vazgeçemiyorum bende :( balıktan balinaya doğru geçişteyim zaten şu ara

    leylak; değil mi ama, tepsi ikea leylacım çatlarsa bidaha alırız artık :) imrenme denesen sende muhteşem işler çıkarırsın öyle büyütülecek gibi bir mevzu değil, sağolasın ;)


    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...