Haftasonu

Bugün kurstan bir ara bulup şık düğmede aldım soluğu. Belki biraz ilham gelir veya beni harekete geçirecek bişeyler bulurum umuduyla. En çok da kumaş aradı gözüm ama bir ara bulduğum o şahane desenlerden eser yoktu. Sonra ahşap boyama bölümünde küçücük bir kuş evi gördüm koskoca dükkanda alıp alabileceğim tek şey olarak alıp çıktım. Evimiz için küçücük bir tılsım olsun.
Sanki bütün örülecekleri örmüş, bütün peçeteleri yapıştırmış kısaca yapabileceğim herşeyi yapmışım gibi hissediyorum. Eskiden bir proje bitmeden ya da başlamadan bir başka fikir olurdu aklımda, hangi arada hepsini yaptım bitirdim ya da niye öyle hevesim kaçtı herşeyden bilmiyorum. Tüm bu hissiyatlara rağmen parça parça kalan, üstteki örgülerden salona yeni bir hava katacak farklı renklerde iki yastık çıkarmayı düşünüyorum.
Bu küçücük eve bir ara peçete yapıştırayım dedim ama sonra vazgeçip böyle kuluçkada kalsın belki sonra başka bir görüntüye bürünür diyerek mıknatısını da yapıştırıp bitirdim. Herkese mutlu haftasonları dilerim..

4 yorum:

  1. Mutlu hafta sonları olsun, çok şirin bir kuş evi, örgünün renklerine de bayıldım her zamanki gibi:)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden kuzucuğun doğum gününü kutluyorum. Ne hoş fotoğraflar, ne güzel çalışmalar:) Ben de kağıtlı kek yapmayı, ikram etmeyi ve yemeyi seviyorum. Bu kağıtlar çok şirin. Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  3. Hi, Derya! Hope you are doing well:)
    I see you never stop crocheting! Lovely squares :)
    I also see that you like Russian dolls!:) So nice of you!
    Anna

    YanıtlaSil
  4. Faiş; Çok teşekkürler :)

    begonvilli ev; Çok teşekkür ederiz sağolun, bende çok seviyorum kağıtlı keki. Bizdende sevgiler..

    Thanks for the comment, dear Anna, I began to weave again, but now there is no stopping I was doing sloth continue ..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...