Bir kutu dolusu mutluluk..

Bugüne başlangıç soğuk ve karlıydı ama öğleye doğru içimizi sımsıcak ısıtan, kocaman bir paket geldi. Biraz şaşkınlıktan ama en çok da mutluluktan ne diyeceğimi bilemeyip doğru kelimeler kullandım mı acaba diye düşündüğüm, telefonun diğer ucunda bir taraftan minik Sarpla boğuşup bir yandan da kem küm ile ne kadar mutlu olduğunu anlatmaya çalışan beni dinlemeye çalışan sevgili Işıl. Kocaman ve güzel yüreğinde bize de yer verdiğin, bununla da kalmayıp, hazırladığın bu güzel hediyeler için çok çok çokkk teşekkür ederim. 
Aman ne görgüsüz demeyin çok mutlu oldum. Uzaklardan gelen bu hediyeyi arkadaşımın yanında açamadığım için bloğumu aracı yapacağım. İçinden çıkan her parçasıyla beni cezbeden harika güzelliklerin toplandığı kırmızı puantiyeli kutum, beni benden aldı bugün. İçinden baykuşlar mı çıkmadı, Cath Kidston desenler mi, düğmeler mi neler neler Derya'nın bayılıp sevdiği herşey. Bakıp bakıp hatırlayacağım, tebessüm edip dünyadaki tüm kötülüklere ve yaşadığımız zamana rağmen hala böyle güzel insanların, böylesi kalplerin olduğunu bilip, en kötü anlarımızda umudumuzu asla yitirmememizi sağlayacağı içinde ayrıca teşekkür ederim..
Bugün yere basmıyorum galiba :) Işılcım herşeyin gönlünce olmasını dilerim.. Bloğuma nasıl teşekkür ederim acaba böylesi güzel pek çok arkadaşımı tanımama vesile olduğu için.. 

8 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsi birbirinden güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Derya, Işıl' la beni de tanıştırsanaaa...;))

    YanıtlaSil
  3. fadiş; Teşekkürler :)

    İlahi Eda :))

    YanıtlaSil
  4. bunlar ne güzel hediyeler böyyle...küçük bir kız olmak istedim..

    YanıtlaSil
  5. hepside harika tam benlik güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. ne güzel şeyler bunlar.güle güle kullan.insan kullanmaya kıyamaz böyle açıp açıp bakmak ister valla

    YanıtlaSil
  7. That box is filled to the brim with wonderful surprises. :) Best wishes, Tammy

    YanıtlaSil
  8. ay ne güzel şeyler bunlar, insanın gününü güzelleştiri :)))))))) güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...