Ankara kareleri ve Keloğlan

19 Mayıs stadyumunda ilgiyle futbol oynayanları izlendi. Derhal geleceğimizle ilgili futbollu hayaller istekler geldi.
Ankara Garını köprü yapıp karşıya geçelim dedik, hem de garın tarihi havasını bir kere daha görelim istedik. Alakasız ama bu mekanda olmak hoşuma gidiyor galiba Çınarında.
Kalkmakta olan bir hızlı treni yolcu edip yolumuza devam ediyoruz, en kısa sürede bir hızlı tren yolculuğu yapma planıyla.
 Cumartesi günü yine bol gezmeli sızlayan adaleler eşliğinde bitiyor.
Anıtkabir çevresinde kısa bir sabah yürüyüşünden sonra, keloğlan masalları müzikali için Şura salonunun yolunu tutuyoruz.
 
Çınar çok eğleniyor, tabi bende. Her bölümünü neredeyse ezberlediği hiç bir yayınını kaçırmadığı keloğlandan ne zaman bıkacağız bilmiyorum. Bir zamanlarda caillou'yu ezberlemiştik ailecek.

Çıkışta elma şekerimizi de alıp Pazar gününü de noktalıyoruz. Yeni haftanız gönlünüzce olsun...

7 yorum:

  1. oh valla böyle aile dostlar başına :) çocuğun da halinden gayet memnun görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir gün geçirmişsiniz iyi haftalar dilerim, oğluşu benim için öpün:)

    YanıtlaSil
  3. ne hareketli bereketli bir hafta sonu olmuş :) keloğlan müzikalini duymamışım bile... senin blogunda tanıdık yerler görmeyi seviyorum :))

    YanıtlaSil
  4. merve; Teşekkürler :)

    Fadiş; Teşekkürler ;)

    Nihancım, sen seviyorsan resimlere devam o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir gün geçirmişsiniz, maşallah kuzuya:) Ankara garını severim ben de, önümüzdeki ilk hızlı tren serüveniniz sizi aktarmalı olarak Bursa'ya getirir inşallah, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  6. ebygale; İnşallah ccanım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. insan içinde yaşarken kıymetini anlamıyor.Ankara'dan İZmir'e taşınmayı ne kadar çok istemiştim.İzmire geldik burayı seviyorum da ama şimdi garı görünce içim buruldu.öykü garın kreşine gidiyordu.her gün orda olduğumuz için görünce özlediğimi farkettim.seni takip ediyorum ama çok yorum yazamıyorum.ancak evi yerleştirdim işe yeni başladım.blogumu da boşladım zaten ne zamandır

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...