7 Mart 2013

Biraz ara verdim yine, böyle böyle bitiriyormuyum nedir bende bilmiyorum. Resim çekmek, mizansen yaratmak bir de üstüne irdeleyeceğimiz konuyu patlatmak gerekiyor ki, şu ara yapmaya fırsat bulamadığım şeyler. Bu yazım eften püften de olsa 1290. yayınımmış. Epey çene çalmışım, çenemin yanısıra ellerimde epey çalışmış. Bazen geriye doğru dolaşıyorum bloğumu, hoşuma gidiyor. Yoğunum falan deyip duruyorum ya hakikaten öyle, yaşayıp gidiyoruz işte. Tatlılar non stop..
Şu ara hanımlara has, sür sürüştür olaylarına merak saldım, kokular,favori kırmızı öjeler, şeftali tonu rujlar, allıklar.  Ne yöne ilgi duyarsan diğer taraf biraz ihmal ediliyor gerçekten. Akşamları oturduğumda tığımla en azından bir motif yapayım diyor ama tv karşısındaki zamanlarım oldukça kısaldığından kendimi uykuya adayıveriyorum. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Kafamda sürekli gel-git düşünceler var. Kendim hakkında şu şudur diye net bişey söyleyememek de yoruyor beni, kararsız, gezenti ve yorgunum kısaca. Alıştık artık bu duygu değişimlerine niye niye diye sormuyorum ama nereye varacak merak ediyorum.

7 yorum:

  1. Bu duygu dalgalanmalarından kurtulamıyoruz Derya .Gelip geçiyor ama durmamak tek çare galiba.

    YanıtlaSil
  2. sen yazmayınca meraklanıyorum inan...ekler mi o? bayılırım :)
    kırmızı oje-şeftali allık-ruj benim de favorimdir :)özellikle yaz aylarında şeftali tonlarında allık kullanırım hep.
    yastığı biraz daha doldurmuşsun sanki,öyle göründü burdan :)
    bazen çok da sorgulamamak gerekiyor sanki,bu aralar yapabiliyorum,daha kolaylaşıyor hayat galiba...

    YanıtlaSil
  3. Boşveeer :))) Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Örgü nasılsa bir hedef değil, araç. Öyle değil mi?

    YanıtlaSil
  4. hay maşallah! nice 1290 lara ;)

    YanıtlaSil
  5. eklere bayılırım:)bazen yoruluyor insan ama herşeye rağmen çaba harcamak gerek,arada sırada kendini boş bırakmakta iyi gelir bence,bir rüzgarın önüne bırakmak...

    YanıtlaSil
  6. seni okumayı çektiğin resimlere bakmayı çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Baharcım evet katılıyorum.

    Bizden; Çok sağolun bende bu satırları okuyunca aman boşver diyemiyorum bloğa birşey yazmayınca, evet birşeyler yapınca düzeltiyor insan kendini, iyi hissediyor gerçekten.

    Öyle Edacım kesinlikle bir araç ma aynı zamanda da bir malzeme, bloğumun ana malzemesi, yapmak üretmmek ama şu ara tembelim :(

    syhn; İnşallah :)

    gonca kesinlikle, biraz da rüzgar götürsün beni biryerlere..

    Nihancım teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...