21 Mart 2013

Gün ile gecenin eşit olduğu bugüne erkenden başladım. Yaza doğru daha da erkene alacağım inşallah. Sabahtan evde dolanmak, günün ışımasını izlemek çok hoşuma gidiyor.
Akşam ailecek kuzunun oyununu çözmeye oturduk. En son pes ettim, baba-oğulu başbaşa bıraktım.
Doily blanket bitti. Sadece ütüsü kaldı. İlk ördüklerim çok daha muntazam işlerdi, bunda nedense pek o kadar düzgün olmadı sanki.

Geçtiğimiz salı mahalledeki bir spor merkezinde platese başladım. Bir grup eşliğinde çalışmak çok daha keyifliymiş. Spor hayatına adım atınca epeydir saldım çayıra olan, tatlı-hamur işi vs. konularında da kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. Aslında en çok yürüyüşü özledim, neyse ona da az kaldı. Grafik kursum bitince yürüyüşlere kaldığım yerden devam.
Örgülerimi hala aynı tempoda örmekten mutluyum. Yarın büyük gün, anne pasta yapacak. Çok iş var çook..

6 yorum:

  1. ohh kolay gelsin.Spor,pasta, kek ,örgü hayat tüm hızıyla devam ediyor.En son resimdeki beyaz sürahi gibi şeyin üzerindeki kuşu siz mi dekupaj yaptınız yoksa orjinalindemi öyle.çok hoş gözüküyor.

    YanıtlaSil
  2. pilates nasıl iyi gelecek şimdi sana, bedenin de ruhun da beslenecek, hayırlı olsun Derya'cım:)

    YanıtlaSil
  3. grafik kursu mu?? ne güzel bir karar vermişsin.
    platese gitmekle ilgili kararını da sevdim:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş örtün güle güle kullan eline sağlık. Bu battaniyelerde kullandığın ip farklı nasıl bi ip bu güzel mi nerde satılıyor ;) çok soru sordum galiba.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. I just love seeing glimpses of your life. You are always creating and the simple things of the every day are so beautifully presented here. Best wishes, Tammy

    YanıtlaSil
  6. zeyzey; Hayatın peşinden koşuyorum resmen, bazen boşluktan şikayet bazne fazla doluluk ortasını bulamadım daha :) o kuşu ben yapıştırdım sürahinin üstüne orjinalinde yok.

    ebygale; Teşekkür ederim canım ;)

    asortik; Teşekkürler :)

    mor düğme; Sorabilirsiniz tabiki :) o ipler ithal ip, ankarada şık düğmede var, üzerinde marka vs bişey yazmıyor.

    Thank you very much for your thoughts Tammy, the best wishes from me .. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...