18 Mart 2013 Pazartesi sendromlu

Çiçeklerimden iyi haberlerim var. Tomurcuklar vazoya alındıktan sonra büyük bir hızla açtılar, bu sene bunları çok sevdim. Havalar jet hızıyla değişiyor. Haftasonu kar dediler, uçuştu hakikaten, pazartesi sıcaklık tekrar yükselecek dendi, güneş var ama hava yine soğuk. Bahçede gördüğüm dökülen meyve ağaçlarının çiçeklerine çok üzülüyorum, hava  tekrar ısınırsa toparlarlar mı bilemiyorum.
Haftasonu, kaçamaklar haftasonuydu. Önce minik tatlı kanepeler sonrasında ahududulu pasta ziyafeti derken bu haftalık tatlı rezervimizi doldurduk. Tekrar istersek ne yaparız bilmem.
Elişi bazında epey verimli geçti diyebilirim. Doily blanket'in bitmesine çok az kaldı. Birkaç sıra kala ipim bitti yine. Elimdeki ipleri artırmamak adına almamaya çalışıyorum, kocaman çile yeter gibi gelmişti ama yetmedi.
Elişi köşem yeniden işlerle dolu. Kalın sıralardan oluşacak renkli örgüye de başlangıç yaptım, hiç birşey için söz veremiyorum ama inşallah bu da biter.
Ahududulu bir pasta yapmak istiyorum. Bu da güzeldi tabi ama kendim pişirince daha keyifli oluyor. Şimdi postu okuyup sendrom bunun neresinde derseniz, bende sadece bende ama cak cak yapmayacağım bu sefer. 

5 yorum:

  1. bu çiçekleri görmek benim pazartesi sendromuma çok iyi geldi. teşekkür ederim. güzel bir hafta olsun. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Cak cak da yap, örgü de, pasta da :)))

    YanıtlaSil
  3. canımsın deryacığım.çiçeklerin çok güzeller.benimde pencere önünde var.ama açmadı henüz.havalar çok değişiyor.nasıl giyineceğimize karar vermek zor.örtü güzel olmuş.pasta da iştah açıcı görünüyor.afiyetler olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. iyi haftalar...
    ellerinizi sağlık...

    YanıtlaSil
  5. dshandmade; Ne mutlu çok sevindim, teşekkürler..

    Edacım yok artık şikayet ve bunalım yok bolca iş var :)

    Fatmacım teşekkür ederim, bahar kapıda ama bu geçiş dönemi biraz böyle zor oluyor, sevgiler bendende :)

    bizden; Çok teşekkürler, sizedee..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...