17 Mart 2013


Cumartesi nasıl geçti anlamadım, biraz temizlik, mutfak, bir kısa da sokağa çıkınca o gün bitti. Güneşli gibi görünsede bir önceki güne göre epey soğuktu. Bahar dallarına hayranlık ve fotoğrafları heralde tomurcuk olacakları zamana kadar sürecek.
Başladığım diğer örtü. Bunu minik bir tekli koltuğun sırtına atacağımı düşünerek yapıyorum. Bunlara örtü diyorum ama internette adı "doily blanket" olarak geçiyor. Aramak, farklı modeller bulmak ve yapmak isteyenlere duyurulur.
Bugünlerde böyle kelle fotolarım var. Saç bantlarına merak saldım, bu içinde kablo veya tel gibi birşey var, istediğiniz şekle giriyor, normalde saçlarını savurarak gezemem hiç her daim topludur. Bakalım bu huyum da zamanla değişen pek çok şey gibi değişecek mi?
Ayaklarımızı uzatıp oturduğumuz bir gün olmasa da bu haftasonunu da bitirdik. Yeni haftanız nasıl istiyorsanız öyle olsun ;)

7 yorum:

  1. Pazar pazar post yazmak mııı...:)
    Sana dair beklentilerimi yükseltiyorsun ;)))

    YanıtlaSil
  2. merhaba canım buralarda çok soğuktu hafta sonu.hatta ankara ya kar yağdı diye izledim haberlerde..çiçekler çok güzel buralarda da ağaçlar çiçeklendi.hayırlısı bakalım.çok şıkmış bandanan iyi günler kullan canım.örtüyü merakla bekliyorum.çınarı ve seni öpüyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Edacım ben o işi çoktan yaptım artık şimdide hala o beklentilere layık olmaya çabalıyorum ;)

    Fatmacım, Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. yaptıklarınızı büyük bir beğeni ile uzun zamandır takip etmekteyim. müsait olduğunuzda bana da beklerim, çay kahve ikram edemiyorum ama belki gönlünüze iyi geleçek bir şeyler bulabilirsiniz benim yaptıklarımın içinde.
    örmekte olduğunuz doily blanket için kullandığınız yeşil ipin markası nedir acaba? hem yumağı değişik geldi hemde rengine bayıldım. ayrıca başka bir postunuzda da hardal rengi vardı sanırım aynı serinin. bir yazarsanız hangi marka oludğunu ben de buralarda bir bakarım bulabileceekmiyim diye. şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. benim dünyamdan; Tabiki gelirim hatta şimdi hemen geliyorum, o yeşil ip ithal ip ankarada şık düğmeden alıyorum üzerinde markası falan yok, diğer sarı bravonun antibakteriyel diye bir ipi var o sarı da o ip.
    çok beğendiyseniz alıp yollayayım size yeşilden.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar incesiniz, çok teşekkür ederim. Sarı ipi burada da bulabileceğim o zaman. herşey gönlünüzce olsun

    YanıtlaSil
  7. Bir hamlede yazılarınızın çoğunu okudum. Ne kadar beceriklisiniz! Rengarenk işlerinize ve anlatımınıza bayıldım.Sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...