Kazanan isimm...

Cumartesi kahvaltı sonrası hemen oturdum bilgisayar başına, çekilişin isimlerini küçük kağıtlara yazmaya. İki kere kontrol ettim bu sefer, 59 yorum var, bir tanesi yarım yamalak ingilizcemle anlaşmaya çalıştığım bir dünya dostumdan diğeri de yazdığı yorumuyla beni çok mutlu eden katılmamayı tercih ettiği için de kendime benzettiğim Gamze hanımdandı geriye 57 yorum kaldı, iki aynı isim vardı bir tanesinin yanına yorum saatini ekledim ayırt etmek için.
                            
Vee kuzu kasenin başına geçip bir güzel karıştırıp bir tanesini çekti. Şanslı isim mycolourfullife bloğu sahibesi oldu. Tebrik ederim sizi, lütfen bize mail adresimizden ulaşıp iletişim bilgilerinizi iletin, en kısa sürede yollayacağım size hediyelerinizi.  Bilmem ne zaman yapacağımız başka bir çekilişte buluşmak üzere, ilgi gösteren herkese çoook teşekkür ederim.. 

8 yorum:

  1. kazanan arkadaşı tebrik ederim şans yine gülmedi bana yaaa):
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Her seferinde bana çıksa bile ben senin her çekilişine katılırım :)

    YanıtlaSil
  3. Bi dahaki sefere inşallah.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Şanslı arkadaş iyi günlerde kullansın hediyelerini

    YanıtlaSil
  5. Kazanan benim cok sevindim..simdi gordum...kuzu beni ceker insallah demistim...benim.oldu..zaten katildigim 2. Yada 3. Cekilis cunku sartlardan cok hoslanmiyorum sanirim.zaten sevdigim bloglari takip esiyor ve yorum birakiyorum...duyurmak kismi sonra bunlari yayinla cok zor geliyor bana....deryacigim cok tesekkur ederim.o marifetli ellerinden cikmis hediyelere cok cok sevindim inan.adresimi hemen mail atiyorm..kazanamayan arkadaslara da her daim bol sanslar ...hoscakalin....

    YanıtlaSil
  6. Kuzu gene beni çekememiş :))) Kazanan arkadaşa tebrikler

    YanıtlaSil
  7. kazanan iyi günlerde kullansın inşallah...
    Kısmet,önümüzdeki çekilişlere...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...