Haftasonu

Yine elim durmadı ve hamur işi yaptım. İki kurabiye tarifini mixleyince farklı lezzette birşey çıktı ortaya. 
Bugün şöyle güzel bir türk kahvesi yaptım. Havalar epey ılık geçiyor, kış mevsimi yaşadık mı yaşamadık mı belli değil. Mevsimlerin olması gerektiği gibi yaşanamaması rahatsız ediyor beni. Tamam soğuğu sevmiyorum ama kış mevsimi ise kar olmalı, soğuk olmalı, bakalım bahar ve yazı nasıl geçireceğiz.
Çiçek yastığımın bitmesine 3-4 sıra kaldı. Örgü ilerledikçe marullaştı örmesi biraz zorlaştı ama bitişe yaklaştığım için mutluyum. Arka kısmını da örgü yapacağım galiba.

4 yorum:

  1. ellerine sağlık deryacığım yastığın çok şık olacak.kahveye bayılırım afiyetler olsun canım.mevsimler konusunda haklısın.her mevsim kendi döneminde yaşanmalı...sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum senin şu örgü işlerine ve kurabiyeler keklerle süslenmiş fotoğraflarına. Kahve fincanının altındaki örtüye de bayıldım. Benzer bir şey bende de var çoook eskilerden kalma. Şimdi en çok yapmayı istediğim şeylerden biri bu nakışlı örtüler yastıklar mendiller. Ama sanırım burada zor.Umarım Türkiye'ye geldiğimde öğrenme fırsatı bulurum da ben de yaparım öyle cici örtüler:) Sevgiler kocaman

    YanıtlaSil
  3. elmalı kurabiye; Bende bitiyor diye çok mutluyum inşallah güzel olur içini doldurunca

    Fatmacım teşekkür ederim, tatlı kızını öp benim için bendende sevgiler..

    Tuğbacım teşekkür ederim canım, gördüğün örtüyü antikacıdan buldum kaleden, ben bilmiyorum bötle nakışları sabır işi ya biraz da ondan uzka duruyorum heralde sen yaparsın inşallah, öpüyorum burdan cezayire sevgiler...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...