25 Şubat 2013

Azmettiğim çiçek yastığın ipi tamamlamaya çok az kala bitti. Şimdi ipinden bulup, tamamlayıp, doldurup nasıl görüneceğini merakla bekliyorum bitirebildiğim için mutluyum.
 
Arka kısımla birleştirirken son sıra çiçeği de beraber örüp aynı zamanda birleştirmiş oldum iki parçayı. Zaten öyle yapılıyor herhalde.
Haftasonu günlük güneşlik olunca çamaşırlar dışarı asıldı. Tabiat gibi bende de bir bahar uyanışı ve bir temizlik harekatı başladı. Bizimkiler bahçede güneşin tadını çıkarırken ben dişilik güdülerime göre temizle, topla işleri peşindeydim.Günü sadece temizlikle heba etmedim tabi, güneş kaçmadan bende biraz ara verdim.
Bakalım Mart kapıdan baktıracak mı, bizim bahçede çiçekler açıyor, filizleniyor her köşesinde bir uyanış var.
Artık bu sene açmaz deyip soğanını bahçeye oturtuverdiğim sümbülüm beni şaşırttı, yerini sevmiş olacak ki  çiçek açmış.
Haftasonu kuzunun tiyatrosundaydık. Ne oyunlar yazdı ve oynadı kutu tiyatrosunda neler.
Hediyemiz bugün yola çıkıyor.. Yeni haftanız gönlünüzce olsun...

5 yorum:

  1. çok tatlısın demek istiyorum, o paketin güzelliği nedir!!
    Bahar geldi değil mi şaka maka, çiçekler açmaya başladı ağaçlar. Ama biz yine de kanmayalım, mart hep kapıdan baktırıyor...
    Kuzunun tiyatrosunda bize de yer var mı?
    Peki o yanaklardan bi lokmacık yeme imkanım var mı??
    Maşallah:))

    YanıtlaSil
  2. maşallah yastık çok güzel olmuş,İçi dolu hali nasıl olur kimbilir?Hediyelerin yanı sıra,hazırlanmış,paketlenmiş hali bile çok güzel...ellerinize sağlık,iyi haftalar olsun...

    YanıtlaSil
  3. Her şey çok güzel yastığın da harika olmuş. Bol bol fotograf koymuşssun rengarenk:) Bahar gelsin biran önce ya içimiz karardı valla ben de bahçem için tohumlar almaya başlıcam artık. Hediye paketin de pek sevimli keske bana çıkaaydı.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım yastık çok şık olmuş.biz hanımlar baharda yeniden doğuyoruz.temizlik,çiçeklerin bakımı,hayatın yeniden doğması gibiyiz....bahçe güzel olacak gibi deryacığım.kocaman öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. kitana; Teşekkürler :) mevsimler alt üst malesef :( tiyatromuza bekleriz efenim, yanaklardan da verebiliriz birazcık :)

    bizden; Çok teşekkürler :)

    mor düğme; Çok teşekkürler, inşallah birdahaki sefere :)

    mihrimah; Teşekkürler, bizdende sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...