19 Şubat 2013

Sanki yıllar olmuş gibi geliyor, sessiz sakin evimde kendi kendime takılmayalı, dumanı tüten bir kahve yapıp sabah sabah tv keyfi yapmayalı. Halbuki bir ay bile olmadı sabahları evde kalamayalı. Bir bakıma iyi oldu kendimin neye hazır olup olmadığımı çabucak anladım. Ben evde olmaya çok alışmışım artık evimle bütünleşmişim.
Haftasonunda uğrak yerlerimizden biri de Kızılaydı. Dost'a uğradık, kuzu birkaç tane kitap beğendi, bana da bu dergileri toparlamak kaldı. 
Pazartesi günü çok yoğundum. Haftanın çocuğu seramonisi bizdeydi. On sekiz kuzuya sevecekleri birşeyler hazırladım sabah erkenden. Yorgunluğun tavan yaptığı bu günde eve dönüşte de coşup ufak çaplı bir bahar temizliğine girişince şu saatlerde artık pelte kıvamında bir köşeye kıvrılma peşindeyim.
 Pis boğazım yemeden duramadım, baktım hamur çok oldu ufacık başka bir kalıpta kendimizede yapıverdim.

12 yorum:

  1. That cake looks delicious with yummi strawberries.

    Lisa

    YanıtlaSil
  2. Birinci karedeki masa örtüsü çok güzel, büyük bir emek var üzerinde iyi ki antikacıdan almışsın. güle güle kullan canım :) pasta da ayrı güzel tabi ki....

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu18 Şubat 2013 22:56

    ellerinize sağlık pasta nefis, sağlıklı, doğal görünüyor.insanın evinde, kendi elleriyle yaptığı pasta gibisi var mı? derya hanım. örtüler ayrıca süper.
    ,

    YanıtlaSil
  4. nerden buluyorsunuz bunları sizin ne güzel seçimleriniz var harikaşeyler. bir ankaralı olarak artık kendimden utanıyorum sizin gidip gördüğünüz ve bulduğunuz şeylerden benim hiç haberim bile yok iyi ki siz varsınız da haberim oluyor ben de sizin izinizden gidiyorum. örtüleri nerden aldınız adres verebilirmisiniz bir de fiyatları uygun mu bir sakıncası yoksa tabi. zeynep prensesasia@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. Lisa; I love strawberry cake :)

    başak; Çok teşekkürler :)

    Çok teşekkürler Ayşencim, (ben ısrarla -cim şeklinde yazıyorum ama kızmıyorsunuz dimi?)

    Zeynep hanımcım, kaleye çıkan yolda meşhur peynircinin hizasındaki bir antikacıdan aldım adı ne deseniz bilmiyorum büyük örtüyü dışarı çöp gibi bir kutuya atmışlardı ordan gözüme takıldı, içeri girdim diğerlerini buldum, beyaz olan 10 tl çiçeklisi 20 tl. Benim belirlediğim belli yerler yok gözüme nerede ne ilişirse o şekilde buluyorum hep :)

    YanıtlaSil
  6. 18 kuzuya sevecekleri bir şeyler hazırlamak:)) süpersin Derya'cım, pasta harika görünüyor, ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  7. uzak kalmışım yazıları yoplu okuyunca fark ettim...birbirinden güzel kareler yine...örtüler de güzel ama pasta bir harika görünüyor...ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  8. ebygale, teşekkür ederim canım :)

    bizden; Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. Örtüye bayıldım:)) kaleye gider gelirim bulamam bakmasını bilmiyorum herhalde:))

    YanıtlaSil
  10. Sinem hanımcım, ben hep bunlara odaklandım son birkaç yıldır biraz algıda seçicilik geliştirdim sanırım o yüzden heralde buluveriyorum, bu beyaz örtüyü buruşturup çöp gibi dışarıdaki gazete dolu bir kutunun içinden buldum mesela, şansıma yırtık pırtık olmadığı için alabildim, hep gördüğüm ama içeri pek girmediğim bir dükkandı kısmet ya bu sefer bu örtü sebebiyle girip emayemi de bir tane daha örtüyüde alıp çıktım.

    YanıtlaSil
  11. Derya, turuncu servisin modelini alabilir miyim?

    YanıtlaSil
  12. Edacım resmini net şekilde çekmeye çalışıp yollarım sana

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...