1 Ocak 2013

Bugün sanki haftasonuymuş gibi geliyor. Uzun süredir yumurta kapıya dayanmadıkça el sürmediğim ev işlerini  bir iştah ve istekle yaptım ki ben bile şaşırdım kendime. İş yapmayı özlemişim heralde, güne başlarken yeniyılın ilk kahvaltısı ne de olsa diyerek ev ahalisini biraz şımarttım, kahve keyfimi de ihmal etmedim. Bu yılbaşı-yeniyıl benim için epeyce sıradanlaşmış bunu farkettim. Herhangi günden öte birşey değildi, farkı yoktu hatta tv bile bunu onaylar gibiydi. Eskiden tv de en azından bugüne özel birşeyler olurdu dün ben mi denk gelmedim bilmiyorum ama sıkıcı yarışmalar, uyuş diziler aynen devamdı. Sevdiğim tek şey takip ettiğim dizilerin peşpeşe yayınlanması oldu, csı ve crime'da yükleme yaptım resmen.
Örgümü dürttüm gelip gidip. Aslında elimdeki epeyce ipi değerlendirmek istiyorum. Bazen eskisi gibi büyük bir iş başlayayım sonra onunla uğraşıp durayım diyorum ve gerçekten istiyorum, bir başka gün de aman benden uzak olsun ufak tefek işler benim için daha iyi diyorum bakalım içimdeki yaman çelişkiyi çözer çözmez poşetler dolusu ipleri değerlendireceğim inşallah. Haftanın gerisi güzel olsun..

Not; Sevgili Ebygale'e bir özür borcum var. Bu seferki çekilişte dalgınlığma gelmiş ve katıldığı halde ismini listeye almayı unutmuşum :( çok özür diliyorum tekrar, duyunca çok üzüldüm, bu son çekilişimdi sonuncuda böyle birşey yaşamak hiç güzel olmadı, ben elişlerimi paylaşıyorum, beğenenlerle buluşturmayı çok seviyorum, çekilişte hem heyecan oluyor hemde güzel bir sürpriz oluyordu çıkan isme, benim şartlarım hiç olmadı, orda burada duyurulmak, izleyici listemi genişletmek gibi amaçlarım da olmadı hiç, benim istediğim bizi okuyanlar arasında yaptığımız ufak bir eğlenceydi, aslında sadece o grubun dahil olmasını istedim hep çekilişlere, çünkü bana yazılan yorumlardan az buçuk o grubu tanıyordum zaten, sonraları birşekilde duyup gelenler oldu, öyleki şartım şurtum yok diyen kişiye şartlarınızı yerine getirdim bilmem nerde sayfanızı yayınladım gibi beni delirten yorumlar geldi bu ve bazı başka nedenler olaya son noktayı koydu. Bundan böyle yorumlarıyla bloğumuza katılan isimlerle paylaşacağım sadece, herkese açık genel bir çekilişle değil, beklenmedik bir zamanda bir süpriz şeklinde devam edeceğim.

19 yorum:

  1. Kurabiye çok güzel görünüyor elinize sağlık. Benimde böyle şirin kalıplar almam lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Çekilişe katılmadım bana ekmez diye:))Yaptıklarını çok beğeniyorum:))

    YanıtlaSil
  3. Aynen sıradan bir 1 ocak.sürekli yarını pazartesi sanmamdan öte bir önemi olmadı...neyse inşaallah takvim yaprakları tek tek mutluluk,huzur,bereketle kopar...

    YanıtlaSil
  4. Ayrıca hediyeleşme olayındaki o şartlar bana da çok komik geliyor..çok çok beğendğim bir şey varsa,bana da çıkabilir moduyla o şartları yerine getiriyorum ama...nayse bana çıkan bir şey yok ..orada bilmem kaç izleyici olsa ne olur,sırf hediye için tıkla gitsin oluyor,az olsun,her zaman irtibat kuruluyor olsun di mi...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Evet, bence de çekilişleri öyle yapmalısın :))
    Hatta seni çok eskiden be
    ri okuyanlara sadece çekiliş yap,hatta sadece en eskilerden ,çekiliş yaptıklarından ,seni her zaman okuyanlardan, sana yorum yazanlardan, yaptıklarını çok beğenip benim gibi takip edenlere :)) hep çıksın bütün yaptıkların :)))) Çıkanlara yine çıkart :) Ben öyle istiyorum,şahsen :))
    İyi senelere... Hep orada ol,biz seni seviyoruz...

    YanıtlaSil
  6. ben satış yaptığım için çekilişler benim için birer "tutundurma çalışması" şeklinde oluyor:) daha çok kişiye ulaşmanın en kısa yolu gibi...
    ama seni çok iyi anlıyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Merhaba
    Ben yeni yılı kutlamayanlardanım. İnancımızda böyle bişey yok. Yeni yılda da yapılacak bişey de bulamıyorum zaten çocukken eğleniyodum da şimdi sadece sıkılıyorum kızıyorum kendi kendime neredeyse Türkiye avrupadan daha cok yeni yıl kutlar oldu. Bunlar benim düşüncem tabi ben üzülüyorum gerçekten.

    YanıtlaSil
  8. Hakkaten tv programları çok sıradandı dün akşam, yeni yıl coşkusu köreltiliyor gitgide. Poşetler dolusu iplerinden ortaya çıkacak güzellikleri görmek istiyorum blogunda Derya'cım. Çekiliş ile ilgili daha önce de belirtiğim gibi üzülecek hiç bir şey yok. Kısmet, olur böyle durumlar. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  9. uzun zamadır takip ediyorum blogunuzu enerjiniz çok iyi geliyor bana. umarım çekilişleriniz devam eder bende tekrar katılırımda çıkar bana çünkü bayılıyorum yaptığınız işlere,birçok blog var çekilişler düzenleniyo ama sizin blogunuz çok özel bana göre her çekilişe katılan bi insan değilim ihtiyacım olmadan ya da gerçekten bayılmadıysam hediye için takipçi olup çekilişe katılmıyorum,her gün bakıyorum yeni bir yazınız var mı diye.Enerjiniz eksilmesin yeni yazılarınızı ve işlerinizi merakla bekliyorum.sevgiler...Dilek..

    YanıtlaSil
  10. benim için de aynen normal gün gibi geçti deryacım:)) büyük örtüler yap lütfen özledim onları

    YanıtlaSil
  11. Derya hanım inanın çekilişlerinizi de her yazınız gibi heyecanla bekliyorum. İyi ki şartınız şurtunuz yok olursa da katılamam zaten. Facebook, twitter veya başka bi sanal adresim de yok onun için çok iyi oluyor şartsız olması çekilişinizin. Her yazınız yorum bırakmıyorum ama hemen hemen hergün inanın sizi takip ediyorum. İnş. beni de dikkate alırsınız.

    Bu arada mutlu seneler

    YanıtlaSil
  12. haklısın yılbaşı olduğunu anlamadım bende güzel ve dinlendirici bi tatil oldu bana..renkler çok güzel özellikle açıkmavi:))

    YanıtlaSil
  13. Wishing you a wonderful new year filled with possibility, peace and promise. Tammy

    YanıtlaSil
  14. mutlu yıllar...Yeni yıl gönlünüzce geçsin,Çınar'a da sevgiler...Diğer çekiliş sahiplerine çekiliş şartlarından dolayı saygı duyuyorum ama,şartlı çekilişlere içlerinde çok beğendiğim şeyler olsa da katılmıyorum...Bana pek sıcak gelmiyor...Ama sen yapmaya devam et,elinden çıkan bir güzelliği,evimde kullanmak nasip olur bir gün belki...

    YanıtlaSil
  15. benim de yıl başı gecesinden beklentim oldukça düşüktü, tüm günü mutfakta geçirmem ve akşama pilim bitmiş şekilde başlamam dışında gayet sıradandı. çocuklar 9,30 da yattılar, biz de tv izledik :) sana ve kuzuya mutlu seneler :)))

    YanıtlaSil
  16. Hülya Çoban; Teşekkürler..

    pie kurabiye; Çok teşekkürler :)

    elmalı kurabiye; İnşallah, çok teşekkürler.. valla ben çekiliş olayını bitirdim başkaları ne yapar umursamıyorum bana da fazla dejenere geliyor o çekilişler.

    asortik krep; yorumlarla veya maillerle birşekilde tanıştığım kişilere süpriz yapıcam çekiliş adı olursa karışır ortalık kime gönlüm isterse ona göndereceğim bence en güzeli :) sizler gibi dostları es geçmemiş olacağım..

    yasemincim senin durumun farklı daha fazla kişiye ulaşman gerek seni anlıyorum şekerim ;)

    mor düğme; Herkesin kendi fikri tabiki her fikre saygım var. Çocuklar için bir eğlence o bir gerçek.

    ebygale; Canım benim yarın eline geçer umarım çam sakızı çoban armağanı bişeyler, yeni yılda üzermiyim hiç seni, inşallah bu yıl da verimli olur da o iplerle güzel şeyler çıkarırım ortaya, sevgiler..

    Dilek; Bende enerjimin düşmemesi dolayısıyle yarattığımız sinerjinin de tam gaz devam etmesini diliyorum, çekiliş olayı bitti, bunda kesin kararlıyım artık :)

    alonenes; Neslicim ebnde bir özlüyor bir istemiyorum bakalım çıkacak birşeyler ama ne :)

    Nur; Teşekkürler :)

    gonca; Teşekkürler..

    Tammy, thank you so much my friend,
    I wish for you a beautiful wishes for me to say ..

    Bizden; Çok teşekkürler, bende size gönlünüzce bir yıl dilerim, çekiliş olayına gelince bende sonlandı artık yapmayacağım.

    Nihancım teşekkür ederim bende size gönlünüzce bir yıl dilerim :)




    YanıtlaSil
  17. Bizim için de sıradan bir gündü diyebilirim Derya`cım:)
    Aksilik için üzme kendini, oluyor böyle bazen...

    YanıtlaSil
  18. sanki daha öncede böyle bir yorum yazmıştım:) neden alınıyorsam artık:)))kendimi anlatma derdine kapılıyorum hemen:)

    YanıtlaSil
  19. Sağol Semicim :) artık yılbaşı yeniyıl olayı bitiyor bakalım ne zaman canlanacak :)

    Bilmiyorum Yasemincim hatırlayamadım şimdi, evet niye alınıyorsun ki sen :) senin kategorin çok ayrı, ben benim gibi oturduğu yerde yok orda tanıtın şurda beğenin sayfanızda benden bahsedin diyenleri hedeflemiştim aslen :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...