5 Aralık 2012

Kendi kendime küsüp yine kendiliğimden geri döndüğüm bloğum benim. Şimdi herşeyi kendime mal etmeyeyim "aman bu da nazlanıp duruyor, yazmazsan yazma kardeşim" demeyip, vakit ayırıp yorum yazanlar teşekkür ederim herbirinize. Ben de daha fazla uzatmadan ve yine tavsiye üzerine bir önceki yazıyı hiç yazmamışım gibi geçtim yine klavyemin başına. Zaman zaman düşüyor insan bu kuyulara, tutup çıkaranlar sağolsun. Ama şöyle bir gerçek var ki, bir satır, bir cümle bile çok önemli. İnsanı devam etmesi yönünde teşvik de ediyor, vazgeçiredebiliyor. Bu yüzden yorumları seviyorum. Beni bugüne kadar yorumlarıyla yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim tekrar..
Ben küsüp sızlanmanın dışında ayrı kaldığımız şu uzuun zamanda :) örgü ördüm hep. Evimiz baykuşlarla doldu.
Aşure kaynattım. Çocukken annem aşure yapıp bana dağıt dediğinde bana kalmayacak diye çok kızardım, hala o açgözlü aşure sever olduğum için kocaman bir tencere pişirdim, önce dağıttım sonra tabak tabak mideye indirmeyi de ihmal etmedim.

18 yorum:

  1. Baykuşlarına hayranım. Ben de yapabilir miyim ki?

    YanıtlaSil
  2. bir onceki yazina yorum atmaya calisirken (iphone'da) bir turlu gitmedi...tam bilgisayarin basina gecip buradan yazayim derken bunla karsilastim..canim her kim ne derse desin lutfen gitme...ben seni buyuk bir zevkle takip ediyorum ve ornek aliyorum...her yayinladigina yorum atmasam bile surekli ugrarim ve buyuk bir mutluluklada okurum...kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. yeniden hoş geldiniz,iyi ki vaz geçtiniz

    YanıtlaSil
  4. yazını görünce çok sevindim...tekrar hayırlı olsun...aşureyi Allah kabul etsin,afiyet olsun...sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. yeni bir merhaba,ne çok sevindiğimi nasıl anlatsam bilemedim...Aşure konusunda şuan yanımda bir kase var kaşıklıyorum,bu son kasa diye kendime sözler veriyorum...

    YanıtlaSil
  6. Güzelll:)Ben bugün senin yazdığın bir dükkana daha gittim:)Emaye tencere aldım.Resimleyip koyacağım bir ara.Sonrada seni yad edip ya yazmazsa ben bu adresleri nereden bulurum dedim:))

    YanıtlaSil
  7. HOŞGELDİN ÖZLEDİK baykuşun tarifini paylaşırmısın çok beğendim yada satmak için yaptıysan alayım ben de bayıldım bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. violettenhakikatler.blogspot.com5 Aralık 2012 09:26

    canım iyi ki gitmedin vallahi çok üzüldüm.Bak ben 1 senedir bloğuma bulaşan virus sebebiyle giremiyordum.Bugün açılmış çok mutlu oldum.Seni ilgiyle takip ediyorum kaç senedir sakın gitme hamarat bayan,sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Düşlerimden inciler, teşekkürler :)

    Edacım sorman hata, tabiki yaparsın yapılışını yazdım sana post yaptım, hadi dene bakalım :)

    Teşekkür ederim Rozerin'in annesi :)

    güler çelik teşekkür ederim :)

    Bizden, teşekkür ederim amin.. :)

    eftelya, bende tabak tabak yiyorum bir iki güne bitecek nasılsa sonra yok biraz yürüyüş vs hallederiz yiyin afiyet olsun :)

    Baharcım merak ettim tencereni, bir dahaki krize kadar buralardayım paylaşıma devam :)

    körfezcadısı; Hemen yazdım yapılışını, sipariş üzerine yaptım bunları bir deneyin yaparsınız bence, olmadı sizede yaparım birtane :)

    violettenhakikatler; Teşekkür ederim, bloğa virüs bulaşması, allah korusun o kadar resim, yazı çok kötü :( düzelmesine sevindim..

    YanıtlaSil
  10. Süpersin Derya'cım! Sağol. :)

    YanıtlaSil
  11. Devam etmene çok sevindim, paylaşımlarını seviyorum, yazdıkların yaptıkların iç açıcı, sevgi dolu, mutluluğun daim olsun, sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. oh beee :)
    ben de asureyi cok severim, hatta burada iki kere denedik, ama ogrendik ki asurelik bugday diye birsey gercekten var ve cok onemli, bizimkiler bi lapa gibi olmustu, sonra guvenin annesi tr'den getirmisti de onunla gayet guzel olmustu. onun icin asure simdilik tr sinirlari icinde tekrarlanacak :) size afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  13. :) Hepimize olur bazen öyle.. Döndüğünüze sevindim...

    Ülkü

    YanıtlaSil
  14. Aşure konusunda tembelim Derya`cım ben. Severim, evde benden başka yiyen de yok. Anneme gidersem onun aşuresini yiyorum:)
    Baykuşlar ağaca çok yakışmış, çok sevimliler zeten:)

    YanıtlaSil
  15. Allah kabul etsin!
    Baykuşlarınız cok güzel.

    YanıtlaSil
  16. Iyi yaptin döndün.. Su örgü yeteneginin onda biri bende olsa :( sisleri veya tigi elime alinca daraliyorum. nedense hic sarmiyor.. oysa böyle bakinca nasilda imreniyorum.. Sevgiler

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...