21 Aralık 2012

Geçtiğimiz gün bir arkadaşıma ziyarette buldum nasıl güzel sarmıştı saksısını, istedim hemen bende ektim. Çocukluğumun çiçeklerindendi arapsaçı, inşallah benim saksımıda sarıp sarmalar.
Güzel arkadaş ortamlarının tek kötü yanı sohbet eşliğinde yenen şahane yemekler, atıştırmalar. Böyle olunca dengelemek lazım yoksa alıp başını giden rakamlar var tartıda.
Bu son çekilişler nedense bana mutluluktan çok sıkıntı verdi. Derdimi anlatamadım, yanlış anlaşıldı ya da hiç anlaşılmadı. Bu son çekilişim bundan sonra facete öyle bir yer buldum ki iste isteme seni tanıtıp duyuruyorlar, daha bir çok çekiliş yapanı, muazzam bir listeleri var, oradan seçip seçip çekiliş çekiliş dolaşacağım artık :)
Bugüne ait bir ruh halimi nedir bilmiyorum bıkkınlık geldi yoruldum ufaktan.. Mutlu haftasonları...

12 yorum:

  1. Arap saçını bende çok severim ama kaç defa ektiysem bir türlü tutturamadım malesef :( inşallah seninkisi tutar arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Arap saçı benim en sevdiğim çiçeklerden. Benimkini dün budadım yerlerde sürünüyordu artık. Bu çiçek koparılmadan köklendirilince tutuyor. Seninki köklü gibi görünüyor ama inşallah tutar. Bu arada senin kırmızı kalpli örgü yastığından yapmak istiyorum ben de seninki kadar muntazam olmaz kesin ama benim de olsun istiyorum. Nasıl başladıgını anlatabilir misin zahmet olmazsa.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. arap saçını yüksek saksılara ekerdim ben bekarken. Sarkardı sen seyrederdin.
    Ben kaselerine bayıldım. Rengarenk ne güzel.

    YanıtlaSil
  4. Nesli; İnşallah, çok severek ve isteyerek ektim bakalım hayal kırıklığı olmaz umarım :)

    mor düğme; Çok arsız diye biliyorum tutar bence kesildiği yerleri toprağa gömdüm yapışıktılar kalktılar havaya ki bu bence iyiye işaret, sorduğun örgü için aşağıdaki linki veriyorum
    düz zincir çekip üzerine kanevçe işler gibi dolgu delik olarak kuracaksınız kalp modelini, başlangıç resmi de var linkte. Kolay gelsin..
    http://derya-kuzusu.blogspot.com/2011/04/27-nisan-2011.html

    nihan; Teşekkürler :) benim saksımda yüksek.

    YanıtlaSil
  5. yine çok güzel kareler...

    YanıtlaSil
  6. Derya, sizin fotoğraflar için harika kompozisyonlar yaparsanız, dekor öğeleri için güzel bir tat var. Ayrıca, salata ile pota (çiçek?) gibi :) hehe
    Eğer mutlu bir gün isteyen! Anna

    YanıtlaSil
  7. o son resimdeki baymkuştan öresim var çok sevimli görünüyor:))

    YanıtlaSil
  8. umarım tutar arapsaçın Derya'cım. Arkadaş sohbetlerinde yediklerine üzülme bence, zaten her gün olmuyor ya, boş ver:) güzel bir hafta sonu olur senin içinde umarım:)

    YanıtlaSil
  9. harika olmuş. ellerine sağlık canım.
    bende beklerim
    http://kubraningunlugu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. bizden; Teşekkürler..

    Teşekkür ederim Anna, zevklerimiz ortak :)

    Ör Neslicim çok şirin ve örmesi zevkli :)

    Ebygale canım bizim toplantılar öyle sık sık olunca tartıdaki rakamlarda aynı hızla artıyor :) arapsaçım tuttu gibi sanki, sağol canım bende mutlu bir haftasonu dilerim :)

    Kübra; Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. Ayy o arapsaçından anneannemin çok vardı, gider severdim saksılarını, inşallah tutar seninki de Deryacım.
    Arkadaşlarla birlikte yenenlerin tadı başka oluyor, boşver takılma sen sayılara:) Çekiliş hakkındaki yakınmalarını da haklı buluyorum, istemediğin şartı neden kendileri koyarlar ki...
    İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap:)

    YanıtlaSil
  12. kitana; Arsız bir çiçekmiş diyorlar öyle galiba tuttu valla, çekiliş çile oldu hala izleyicin oldum katılıyorum yazanlar var off allahım :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...