5 Kasım 2012

Yeni bir hafta. Umarım verimli ve keyifli geçer. Elimden geldiğince dolu geçirmeye çalışacağım. Uzun süredir üzerime yapışan karamsar ve keyifsiz günlere inat.
Haftasonu evde maket yapalım kuzuyla aktivitemiz olsun dedik. Önce bir gemi maketi vardı ama kuzu için epey erken diye vazgeçtik, sonra harçlı, tuğlalı bu ev maketine geçtik. Geçmez olsaymışız, ya maket yapma günümüzde değildik ya da bu iş hakikaten sinir bozucu. Her zamanki gibi sonunda kuzu çekildi bize kaldı yapması ve uğraşması. Belirsiz süreliğine tövbeliyiz artık.
Tatil resimlerine bakarken ki ara ara hep yaparız, eski resimlere bakma işini. Kuzu hemen yerleşiverir kucağıma bakar bakar o günlerden konuşuruz. Bu yıl şimdi nerde olmak isterdim sorusuna Adatepe köyü diye geçirdim. Hatta biraz daha öteye gidip birde yurtdışı seyahati düşledik. Olmaz dememeli, belli mi olur biz isteyelim belki olur. 
Yeni haftamız sağlıklı olsun, neşeli olsun..

14 yorum:

  1. inşallah gerçek olur hayaliniz...sevgiler

    YanıtlaSil
  2. keyifli,huzurlu bir hafta diliyorum,

    şeri...

    YanıtlaSil
  3. MERHABA DERYA,
    BLOGUNU BUGÜN KEŞFETTİM TEK KELİMEYLE BAYILDIM...
    O KADAR SAMİMİ BE HOŞ Kİ...
    BENİMDE BİR BLOGUM VARDI 2 YIL ÖNCE AÇMIŞTIM HEMEN AKTİFLEŞTİRMEK ÜZERE HEVESLENDİRDİN BENİ...
    SANKİ YILLARDIR ARKADAŞIMMIŞSIN GİBİ GELDİ :)
    BU AKŞAM BLOGUNLA BENİ ÇOK KEYİFLENDİRDİN...
    MERAKLA GELECEK PAYLAŞIMLARINI BEKLEYECEĞİM.
    HİÇ TANIMASAMDA DERYA YI VE KUZUYU SEVGİYLE KUCAKLIYORUM :)
    SAĞLICAKLA KALIN...

    YanıtlaSil
  4. mormenekşeler; Teşekkürler :)

    Teşekkürler Şeri bende size diliyorum :)

    Rosy'nin annesi; Çok teşekkür ederim, ne güzel satırlar yazmışsınız, bizdende kucak dolusu sevgiler.. ;)

    Şantiyenin gülü; Teşekkürler sizede iyi haftalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  5. Hayallerinin gerçekleşmesini yürekten diliyorum Derya`cım. Maket olayı bizde de çok farklı değil. Uzun sürüyor ve ilgileri dağılıyor.

    YanıtlaSil
  6. şu harçlı maket oyuncağı aklımda bulunsun, en son alçı içinde dinozor maketinde epey zorlanmıştım, seni anlayabiliyorum :)) adatepe köyü çok güzeldi gerçekten, benim de hafızamda yer etti zeus altarı ve adatepe köyü... siz e de mutlu haftalar, sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. BU maket ne güzel birşey, yapmak istedim nereden bulabilirim?Gezmeyi çok seviyorsun belli inşaallah gidersin istediğin her yere:))Ahh güzel bir gün olsun hepimize..

    YanıtlaSil
  8. Canım yine ne güzel yazmışsın. Bu arada makete bayıldım ya tam benlikmiş böyle maketler olduğunu bilmiyordum bile harika. Resmen evi yapıyorsun kendin:) Türkiye'ye gelince ilk iş ben de alıp yapacağım bunlardan bir tane ahhh bayıldım bayıldım eminim yiğit de bayılır hatta ona sürpriz yapar alırım belki:)Umarım yurt dışı veya yurt içindeki tatil hayallerin de gerçek olur. Bizim de bir planımız var hadi bakalım hayırlısı:) Gezmek yeni yerler görmek pek şahane:) Öptüm canım

    YanıtlaSil
  9. Ne tatlısın, ne tatlısınız Derya.

    YanıtlaSil
  10. That green, green grass looks so inviting! Wishing you a wonderful new week. Tammy

    YanıtlaSil
  11. Semicim çok teşekkürler :)

    Nihancım senin serzenişini bildiğim halde bende kalkıştım alçılı harçlı işe neyse, adatepeyi sevmemek ne mümkün herşeyden öte mitolojik yanı bile insana birtakım hisler veriyor ki anlatması güç :)

    Baharcım teşekkürler, istemek önemli yolladık evrene bir dilek daha bakalım. Bu maketi yıllar önce gazeteden almıştı ablam ama eminim benzerleri vardır mutlaka piyasada.

    Tuğbacım dilerim hayallerin gerçek olsun, hepimizin hayalleri olsun, bende öperim canım ;)

    Edacım, o senin öyle gören güzel yüreğin canım, teşekkürler :)

    Thank you so much Tammy, I'm a good week to you, with love ..

    YanıtlaSil
  12. İyi haftalar canım!
    Hayal etmek çok güzel ben de bu yaz tatil yapamadığım için 2013 için harika bir tatil hayal ediyorum ;) İnşallah hayallerimize kavuşuruz ;)
    Makete de bayıldım, bitince çok şirin birşey olacak gibi duruyor ama yapması zor mu?
    Bu arada şimdi bloguma bir fotoğraf koydum, Nil'imin battaniyesine dikkatini çekerim lütfen ;) Çoook severek kullanıyorum canım ellerine sağlık yeniden!
    Öperim seni ve kuzucuğunu, mucukkk!

    YanıtlaSil
  13. Nonicim sanada iyi haftalar canım, dilerim hayallerin daha fazlasıyla gerçekleşsin :) maketimiz zor değil sadece sabır ve itina, bazen o modda olmayınca zor bile gelebiliyor. Bloğunu gördüm hatta hemen yorumumuda eklemiştim, canım çok mutlu oldum minik Nil örtünmüş ne güzel :) bendende öpücükler canım, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...