24 Kasım 2012

Sıcak su torbamın kazağı nihayet bitti. Henüz kullanmadım bu haliyle ama görüntü olarak hoş ve şirin bir hale büründüğü gerçek. Sadece bu açık renk kirlenince çıkar-yıka kısmı biraz zor gibi, gerçi birkaç tane çarpı işine bakıyor ama insan tembelliğe meyledince o bile zor geliyor işte.
Kalın iple işlesem de çiçeğim minik oldu, örneğindeki gibi de olmadı çiçeği ama olsun, üşenmezsem birkaç çiçek daha ekleyebilir veya işlemeyi söküp daha büyük olarak yeniden işlemeyi deneyebilirim bilmiyorum.
Emaye aşkına yollara düştüm dün, sevgili Tijen hanım bana emaye kupalar bulacağım bir adres yazmış, bende dururmuyum derhal atladım gittim, şansıma kırmızı olarak bir tane sağlam kalmış olanını bulup yanına birkaç tane de mavi ekleyip aldım. İyi hoşlar ama üstüne biraz desen yapsalar ne olur sanki, çok daha şirin olur. Şimdi emaye üzerine peçete transferi veya boya ile desen yapılabiliyor mu? oluyorsa nasıl ve hangi malzemelerle oluyor onları araştırıyorum. Tijen hanım tekrar teşekkür ederim buradan size :)
Bugüne değinmeden geçmek olmaz. Haftasonuna denk geldiği için öğretmenler günü kutlamamızı anasınıfı olarak dün gerçekleştirdik. Öğrencilerini her fırsatta kucaklayan, ellerini öpüp, kafalarını okşayan, bizim ufak hazırlığımız karşısında gözyaşlarına boğulan bir öğretmenimiz var. Gerçekten sevgi dolu ve idealist birisi. Böyle bir öğretmenimiz olduğu için çok şanslıyız, daha neler var görüyoruz. Çınarı dün öğretmenine sıkı sıkı sarılırken gördüm ve çok şaşırdım, bilenler bilir Çınar için bu çok büyük bir davranış, öyle herkese sarılmaz, öpmekten de öpülmektende hoşlanmaz ben hariç tabi, benim dışımda birine böyle sarılmış görünce bir kez daha anladım öğretmenimizin değerini. Bu vesileyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım. 
Bu hafta kuzunun doktorluk işleri var, ne olursa olsun bu defa konumuz diş ama beni huzursuz ediyor yine de, keşke hiç doktora gitmesek, kendimde bir travma daha yapmışım yeni fobim hayırlı olsun, ona yapılacak her türlü müdahalede beni inanılmaz bir telaş ve endişe sarıyor, resmen hasta oluyorum. Yeni haftamız sağlıklı, şanslı ve mutlu olsun..

6 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun
    O kupalar öyle kalmazlar bence. İlla bir yolunu bulur renklendirirsiniz siz onları :D
    Su torbasının direkt üzerinden ördüyseniz gerçekten nasıl söküp takacaksınız?

    YanıtlaSil
  2. i always like your house decoration times, and they are useful as well:)
    go to doctor of course, don't let yourself become more sick...
    best wishes, Anna.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş güle güle kullan :) keşke bende işleme yapabilsem !!

    YanıtlaSil
  4. Nihan; Kupalar aklımdan geçiyor ama bakalım ne yapılabilir, torba ilk resimde görünen cepten yerleştiriliyor

    hindustanka; Dear Anna, I hope you beat the doctor phobia, again, thank you very much for the favorite
    Best wishes, wish you a happy Sunday ..

    ebrus-kus; Teşekkür ederim, aslında yapılamayacak birşey yok, özellikle etamine çalışmak çok kolay tavsiye ederim, keyiflidir de :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Blogunu uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel şeyler üretiyorsun ellerine sağlık. Ben de bir emayesever olarak kupaları aldıgın adresi merak ettim:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. mor düğme; Merhaba, teşekkür ederim. Büyük Çağdaş marketlerin züccaciye bölümünden aldım, hepsinde yok özellikle büyük olanlarda var, 100. yıl çağdaşta kırmızı rengi hariç epey vardı.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...