23 Kasım 2012

Bloğumu güncelleyemeyişimden de anlaşılacağı üzere yoğunum yine. Akşamdan akşama uğradığım evimizi özledim resmen. Aslında her ikisi de özlediğim birşeymiş, evi özlemek ve evi özleyecek kadar meşgul olmak. Özlediğim birşey daha var ki çok çok erken saatlerde güne başlamak. Epeydir istesem de kalkamıyorum iki lokma atıştırıp okula yetişiyoruz. Oysa sabahın kokusunu, sessizliğini ve o saatte ayakta olmanın tuhaf mutluluğunu hissetmek istiyorum.
Örgümü dün akşam biraz ilerlettim. Bu akşam da bir gayret sanırım bitirip işlemeye geçebilirim. Gül motifine uygun renklerde kalın iplerle işlemek istiyorum. Hepten çarpıcı olsun benimki ince iplerle göstermeyebilir modelini.
Kuzudaki değişiklikler gün be gün şaşırtıyor beni. Arkadaşlarıyla geçirdiği vakitler onda pek çok şeyi değiştiriyor belli. İyiler de var kötü değişikliklerde, sonra onları dönüştürmek bize kalıyor. Geçtiğimiz gün ciddi anlamda bir diş doktoru ziyaretimiz oldu birkaç dolgusu olacak yakında.
Aşağıdaki örgü, bir şal. Motifli bir şalım olsun istiyorum, daha önce başladım ama tembellik ettim yine ve sonuçlanmadı, bu sefer bitirmek üzere başlamak istiyorum hatta kırmızı mı olsa benim ki de diye düşünüyorum. Bu sene rengim kırmızı galiba.
Arada bir pinterest gezileri de yapmıyor değilim. Ne güzel şeyler var, bunlar da onlardan belki yaparım diye kaydettiklerim. Tavuklar mutfak havlusu veya örtülerinde çok şirin olur sanki,çanta zaten başlıbaşına güzel.

9 yorum:

  1. sabahın sessizliği dinginliği benim için de en özel zamanlar.. çantaya da ayrıca bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. Bu çantadan mutlaka yapmalısın. Benim arşivimde de var :)

    YanıtlaSil
  3. eee ne görüyorlarsa kapıyorlar bu yaşlarda.. sorumluluğunuz fazla olsa da güzel zamanları bence :
    baykuşun hiç bu kdr şirin olacağını tahmin edemezdim bence önceliğiniz bu olmalı :)

    YanıtlaSil
  4. Pretty things, Derya! Love the crochet works and the small cross stitch rose.You have a great sense of style and color!

    YanıtlaSil
  5. HELE BİDE PAZAR SABAHLARI YÜRÜYÜŞ YAPMAK ... BENİ MUTLU EDİYOR SAKİN VE SESSİZ

    YanıtlaSil
  6. ay o baykuşlu çantanın tatlılığı nedir peki :)

    YanıtlaSil
  7. ben de haftasonları erken dışarı çıkmayı, kalabalıklardan önce sevdiğimiz yerlerde olmayı seviyorum. baykuşlu çanta gerçekten çok hoş :))

    YanıtlaSil
  8. Emine; Çantayı beğenen çok :)

    Edacım artık eskisi gibi değilim o zaman olsa başlamış bitirmiştim bile, arşivde olsun belli mi olur yeniden bir azim heves gelir :)

    Esin; Önceliğim şu ara hep tembellik :)

    hindustanka; Hi Anna, thank you for the favorite ..

    semi26; Bende severim.

    Rainbow Gatherer; Herkesin favorisi oldu :)

    Nihancım aynıyız, avm'leri açıyorum çoğu zaman, eminim kızıyordur çalışanlar bana karga kahvaltısını etmeden gelmiş diye :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba; tavuklar çok güzelmiş.Ama çantaya bayıldım.Yapabilirseniz bizim dükkana da isterim.:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...