21 Kasım 2012

Epey bir süredir tembellik yapan bünye iki günlük yoğun kermes temposunda havlu atıverdi. Tatlı  yorgunluktu hem manevi hemde arkadaşlarla beraber yapılan sosyal bir etkinlik olması açısından, hoş bir ortamdı. Tabi biraz meşgul biraz da yorgun olunca işlere pek el süremedim, örgülerim bekleyedursun bir köşede benim yine güllü lavanta keselerim vardı hali hazırda önce onları tamamladım. Biraz kumaş edindim, yine aklıma koyduğum ama bir türlü başlayamadığım patchwork örtü için bu ön hazırlıklar.  
Bu arada gözüme takılan sale ürünleri kaçırmadım. Pek melek işlemeler ve figürler benlik değildir ama zamanla herşeyin özellikle zevklerin değiştiğini artık biliyorum, şaşırmıyorum kendime.
Mutfakla haşır neşir olunca kısa süreli de olsa sevmeye başlıyorum orada geçirdiğim zamanı. Ama öyle biriyim ki bu sefer diğer yapamadıklarım için hayıflanıyorum. Öyle kendimi sadece mutfağa adayamıyorum, hatta elişlerim çokken mutfağı büyük zaman kaybı olarak görüyorum. Birkaç gün moral olarak iyiyim derken bugün yine çöküşlerdeydim. Duygusal anlamda müthiş bir dengesizliğim var bu kesin artık. Kendime edindiğim bu rutini değiştirmek, bir orta yol bulup ordan devam etmek istiyorum ama farkında olup ta başaramamak kötü.

13 yorum:

  1. Uzun zamandır kendini ve duygu durumunu tarif edişini izliyorum. Seni kendime çok benzetiyorum. Bu, kabına va zamana sığmayan yaratıcı insan huzursuzluğu. Geçmez :)) Böyle olmazsan yaratamazsın. Bence buna sevin. Ama bir patlama (olumlu anlamda), üretkenlik, sıradışı ve tatmin edici tasarımlar gelir bu gel-gitlerin ardından. Sıkılmaya devam :))

    YanıtlaSil
  2. Yalnız olmadığına emin olabilirsin. :) Yinede farkındalık da bir ayrıcalık olabilir.

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu20 Kasım 2012 22:34

    günaydın derya hanım.en kısa zamanda lavanta keselerinden yapacağım. süper görünüyorlar. şablonunu vermiştiniz zaten daha önce.kolay gelsin. takipteyim:)))

    YanıtlaSil
  4. Güllü kanaviçeler çok güzel olmuş,ellerinize sağlık...Melekleri severim,ama okuduğum kitaptan sonra (Meleklerle Yaşamak)daha da sardım diyebilirim.Bu nedenle terliklerinize bayıldım,ayıp olmazsa nerden aldınız diye sormadan geçemiyeceğim.Diğer yanlarımız,anlarımız,hallerimiz o kadar benzer ki bu aralar.Sizi okurken yine beni anlatmış diyorum çoğunlukla...En yakın zamanda başarırız inşallah...

    YanıtlaSil
  5. DERYACIM BENDE BU ARA ÖYLEYİM HATATS ABAH ACAİP GÖZÜMDE BİR AĞRIYLA UYANDIM AYNAYA BAKTM ARPACIK ÇIKIYOR ... UYKUMU TAMA ALAMIYORUM SEMİ 2 YAŞIDNA SÜREKLİ BENDE UYUMAK İSTİYOR EVE GİT YEMEK YAP KALAK İŞE GEL EE NE OLCAK BÜNYE KALDIRMIYOR AY SANA İÇİMİ DÖKTÜM SEVGİLER BU ARADA DERYACIM ŞU BEYAZ AYAKLI SÜZGECİN ÇOK HOŞ BAYILDIM

    YanıtlaSil
  6. Bak ne buldum :)

    http://gilika.com/category/101/dekoratif-bantlar.html

    YanıtlaSil
  7. Edacım çok güzel ifade ediyorsun kendini ve anlatmak istediğini, hayranım gerçekten ve benim için yazdıklarına teşekkür ederim, öyleyse evet sıkılmaya devam :)

    havlu dantel modelleri; Teşekkür ederim :)

    sana da kolay gelsin Ayşencim :)

    Bizden; İnşallah :) madam coco mağazalarında hatta şu ara güzel indirimler var en kısa sürede bakın derim, melekli daha neler var neler..

    semi26; Şu ara pek çoğumuz aynı hisler içindeymişiz meğer, hepimize istediğimiz çıkış yolları diliyorum, hem iş hem ev hemd eçocuk üçlüsü zor, bana evdeyken biel zor geliyor bazen, kolaylıklar dilerim, biliyorsun geçici durumlar bunlar biraz böyle biraz öyle hayat böyle..

    Edacım ne güzel bantlar böyle, teşekkür ederim link için ;)

    YanıtlaSil
  8. konuyla alakası yok da benim evime gelsen deryacım ayn tepsi ayn örtü aynı süzgeç bla bla bla sendeki bir çok şeyin aynısı var..yok biz bir gün mutlaka komşu olucaz seninle :) bu arada aynı demişken aklıma bir fikir geldi..dur mail yazıcam sana

    YanıtlaSil
  9. Derya`cım kermesi atlatmışsın demek:)
    Proje Çantası`nın yazdıklarına katılıyorum. Seni iyi tespit etmiş:)

    YanıtlaSil
  10. (Derya' cım, facebook kullanıyor musun? Eda Saraç Tekşan)

    YanıtlaSil
  11. Edacım bende öperim :)

    Fundacım inşallah, hemen bakıyorum mailime :)

    Semicim, şükür atlattık ne zor işmiş yahu ama tatlı bir yorgunluk, zorluğu falanda derhal unutturuyor. Böyle güzel tespitlere sizin gibi insanların varlığını bilmeye gerçekten ihtiyacım var ve mutluyum bu anlamda :)

    Edacım çok aktif değilim hatta pek bilmiyorum bile kullanmayı ama sana ulaşmaya çalışıcam :) benim sadece bloğum var :)

    YanıtlaSil
  12. aaa beni de ekle facebookta :) funda mercan bostancıoğlu meriçi görürsün bol bol :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...