19 Kasım 2012

Piyasada cüzi fiyatlara polarlısı vs. pek çok modeli var bu sıcak su torbalarının. Uğraşmaya değer mi? Bence değer. Sadece üzerindeki o gül motifi için, dokusu örgü olduğu için değer dedim. Bitmesinden umutluyum inşallah. Şu ara benim modum, gezeyim, tembellik edeyim o vaziyetteyim. Heveslendiğim, akabinde daha başlamadan hemen vazgeçtiğim, bir kararlılıkla başlayıp sonra ansızın terkettiklerim evimiz bu manzaralarla dolu şimdilik. Ufaktan yakalıyorum sanki, bazen tamam diyorum geçiciydi bak döndüm eski halime, üretip yapacak birçok şey çıkaracağım ortaya ama uzun soluklu olmuyor hiç bu coşmalar, yeniden dönüyorum bu hallere. Kim olduğumuz değil, neye dönüştüğümüz önemliyse vay halime.
Nerden çıktı sıcak su torbasına kazak derseniz, aklıma burada gördükten sonra düştü, çok beğendim.
Geçtiğimiz gün işlemeleri biten yastıklarımı nihayet bitirdim. Bekleyen işler rahatsız ediyor insanı, tamamladığım için kuş gibi hafif hissediyorum kendimi.
Pazar akşamı saat 24:00'e geliyor şuan, kuzunun okulundaki kermes için kekler pişiyor mutfakta. Yarın sabaha işim çok, içleri puding dolup krema ile süslenecekler. Pazar gününe hasta uyandım, mide bulantısı, üşüme, halsizlik tek kelimeyle berbattı. Şu saatler oldu ki biraz gözüm açıldı işe koyuldum bende. Mutfak tüm gün el sürmediğim için neredeyse tezgahtan tavana kadar bulaşık doluydu. Yeni haftamız, sağlıklı, mutlu ve keyifli günler getirsin..

9 yorum:

  1. Yastıkların hepsi birbirinden güzel. Su torbası giysisinin de aynı güzellikte olacağına eminim.

    YanıtlaSil
  2. O gül desenine ben de bitmiştim, bir sıcak su torbasında çok güzel duracaktır ben de yastıkta yapmayı planlamıştım ama kimbilir ne zaman, bitmiş halini çok merak ettim, kolay gelsin, bu arada işlemeler çok güzel pek üretkensin maşallah bir de kermes için kek yapmışsın ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun. Yastıklar çok güzel görünüyor elinize sağlık.
    Sıcak su torbası için ördüğünüz örgü sıkı iğne mi?

    YanıtlaSil
  4. bende gordum bunu zaten o kadinin her yaptigina bayiliyorum, ama cok ara veriyor ya bloguna.:((..eminim seninkilerde harika olacaktir, cok merak ediyorum paylas lutfen bende yapacagim en kisa zamanda..:))...Yastiklara bittim ozellikle puanli olanlara ellerine emegine saglik canim...keklerde harika ellerine saglik...:))

    YanıtlaSil
  5. bu keklerin son halini de çekmişsindir umarım, pudingli kremalı merak ettim valla :)
    eline sağlık gene harika şeyler yapmışsın ve çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum...

    YanıtlaSil
  6. hepsi de çok güzeller ellerinize sağlık,çok geçmiş olsun bu arada...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Edacım :)

    fadiş; Teşekkür ederim, şu ara ufak bir atak yaptım elişi konusunda aman tahtaya da vurayım herzaman böyle azim gelmiyor bana :)

    Hülya çoban; Teşekkür ederim, su torbası için ilmek almadan batarak yapıyorum sıkiğne denilebilir sanırım adını bilmiyorum :)

    rozerin'in annesi; Teşekkür ederim bende bir coco rose hayranıyım, bitince tabiki hemen paylaşacağım..

    Nihancım, çekmeyi unutttum valla, malum sabah koşturmaca okula yetişme falan derken bu haliyle kaldı kek fotom malesef :( teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  8. Ben tepe homedan almıştım kazaklı su torbası çok tatlı valla.
    Emeğine kesinlikle değer ellerine sağlık.
    O gül deseni lavanta keselerini yaptığın desen mi ben de yapmak istemiştim.. çarpılar bunlar ise yarın ben de bir deneyeyim.
    Cup kekler harika görünüyro ellerine sağlık.
    Ve geçmiş olsun sağlıklı bir hafta olsun...

    YanıtlaSil
  9. Yastıklar <3 <3
    Kekler <3 <3 <3
    Kek hamuru bu kağıtlardan akmıyor mu Deryacım? Son halini de görseydik keşke, kakaolu mu onlar bir de aaaa ne çok sordum dimi en iyisi tarif alabilir miyim desem? bu ara cupcakelere sardım da:))
    Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...