17 Kasım 2012

Geçen yıl hazırladığım takvim bugüne kadar bilgisayarımda çıktısı alınmak üzere bekleyince bende yenisini hazırlayıp bu sefer hemen bastırdım. Sevimli baykuşlardan oluşan 2013 takvimimiz hazır. Buradan.
2012'nin son günlerine dair de bir sayfa aldım. O da buzdolabımıza asıldı. Bazen gerçekleştirmeyi düşündüğüm şeyleri bu kadar geciktirdiğime inanamıyorum, kızıyorum kendime.
Kuşlara olan sevgim ara ara depreşiyor yine. Mesela bu magneti çok sevdim. Dikiş makinesinin başına geçer de büyük ebatta patcwork örtüme başlarsam ara ara kuş işlemeli parçalar yerleştirmek geçiyor aklımdan mesela. Şu ara işleme modelleri arayışındayım.
Hazır çıktılar alınırken yine bir başka folderda epeydir bekleyen CK desenlerini de bastırdım. Bunlar ne olacak, beyaz çerçevelerin içine yerleştirip birkaçını bir arada dekor yapmak geçiyor aklımdan, ya da yine bir defter kaplayabilir, kutu yapabilirim bilmiyorum. Henüz karar vermedim.
Cuma akşamları artık hep aynı mevzu. "Annee yarın okul yok o yüzden istediğim saatte yatabilirimm" yüzüne yayılan haylaz bir gülümsemeyle bunları diyen kuzunun haftanın son günü muhabbeti ve daha hedeflediği saat olmadan koltukta sızıp kalan hali.

4 yorum:

  1. ellerinize sağlık takvimi kendizin hazırlaması çok hoş:) baykuşları çok seviyorum

    YanıtlaSil
  2. Derya'ciğım, baskıların hakkında bilgi verir misin? Kağıt ve baskı türü ne, fiyat ne kadar vb. Ben burada bir türlü anlaşamadım baskıcılarla. Anlaşılamadım :)))

    YanıtlaSil
  3. örgüçantam; Teşekkürler :)

    Edacım, bugün çocukların bana dediklerini aynen yazıyorum :) kağıt parlak, kalının incesi A4, sayfası 1 tl, renkli baskı.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...