16 Ekim 2012

Tüm çalışan hanımlara nispet gibi görünen bu kare kesinlikle öyle değildir. Her zaman ki ikilem çalışırken evde olmanın binbir türlü güzel tarafı hayal edilip istenirken, evde olmaya mahkum olduğunuzda da bir işim olsa da çalışsamın çeşitli avantajları versiyonlanır durur kafamızda.
Bugün kulak arızasında iyi yönde ufak bir ilerleme var gibi. İnsanın çenesini açıp kapayabilmesi, bir lokma bir şey çiğneyebilmek ne büyük lütufmuş meğer. Şükürler olsun ki bugün daha iyiyim. Birde kulağımdaki tıkanıklık açılıp her ikisiyle de duymaya başlarsam bayram edeceğim.
Örtümün bitmesine bir sıra kala pembe ipim beni yarı yolda bıraktı. Şu esnada Kızılay'a gidip ip almak benim için imkansız gibi birşey. Neyse ben örtümü şöyle bir gözden geçirdim, altına kumaş geçirip paspas mı yapayım, pufun üstüne örgü örtü olarak mı atayım, sonuncu olarak da ilk planladığım gibi masanın üstüne büyük bir servis gibi mi bırakayım diye düşünmekteyim hala.

13 yorum:

  1. Bence pufun üzerine güzel olmuş :))
    Eline sağlık valla imrendim fotoya hemen gidip çay koydum kendime :))
    Bu arada ben de Ankara'dayım Çukurambar'da oturuyorum
    sen hangi semttesin?

    YanıtlaSil
  2. Geçecek gidecek inşallah.
    bu örtüler kalan ipleri değerlendirmek için süper oluyor ama bir de bitmeseler keşke :D

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Derya herseyin cok guzel, hep aklimdasin Turkiye tatilinden beri, haberleselim, e-posta yazacagim yakinda , sen de yaz, sevgiler Feray









    YanıtlaSil
  4. güz; O örtü biter joker olur heryerde görebilirsiniz :) teşekkürler..

    Nihan küçük mucizem; Kalan ipler bitiyor, sonra yarım akldı diyor yeniden alıyorum evdeki ip sirkülesi bitmiyor tabi :)

    Feraycım hep anıyorum seni, güzel tabaklarımı fincanlarımı kullandıkça gülümsüyorum kulaklarını çınlatıyorum, yazarım tabi, sevgilerimle... ;)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş, her yere yakışır bu örtü :)

    YanıtlaSil
  6. Çook güzel olmuş, benim böyle bir pançom vardı, ortasından kafamın çıktığı Sanırım tam kırmızı uçlarında beyaz daireler devam ediyordu ama bunu görünce becerebilsem de kızıma yapabilsem dedim:9eline sağlık.
    geçmiş olsun bu arada...

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir kulağın. Hepsi de iyi fikir ama ben en çok masadaki halini sevdim örtünün, eline sağlık.
    Not: Pembe kısmı söküver gitsin:)

    YanıtlaSil
  8. sevindim biraz düzelmene gerçekten çok zor.

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık canım örtün güzel gidiyor.bende evdeyken hep çalışmanın hayalini kuruyordum tabi ki iş hayatı bekarken farklı evliyken farklı oluyormuş.sorumluluklar iki kat alınca çalışmakla çalışmamak arası bir yerdeyim.hayırlısı.sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. nereye koysan oraya yakışır bu güzellik:)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler Nihancım :)

    cuckan; Teşekkürler, tığ işi biliyorsanız kesin yaparsınız çok kolay, bence yapın kızınızın da sizinki gibi bir pançosu olsun.

    fadiş: Teşekkür ederim. Pembe kısmı söküver hoşuma gitti valla, benimde bazen başvurduğum birşey ama burda ebat ufalmasın diye elemiştim masaya büyükçe olunca daha çok yakışıyor sanki.

    Teşekkürler Neslicim..

    mormenekşeler; Teşekkürler..

    mihrimah; Evet hayırlısı olsun fatmacım, kolaylıklar dilerim..

    örgüçantam; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun bunlarda çok güzel.Bu arada ben çok özendim şu anda işte çalışırken pijamalarla ayağımız uzatıp oturmayı çok isterdim mesela:)Ama dediğiniz gibi evde olan çalışmayı ,çalışan evde olmayı istiyor:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...