Ayvalık

Tatil duraklarından biri de Ayvalıktı. Malum geçtiğimiz yıl çok sevmiştik. Kuzunun  denizle geçen yıla göre daha barışık olduğu, benim etrafı önemsemeksizin koluma taktığım kuzunun kolluklarıyla ilk defa denizin keyfini çıkardığım, ikimizle de uğraşmak zorunda kalmadan babacığın da özgürce yüzdüğü zamanlardı. Bir yüzmeyi öğrenmek iki bisiklete binmeyi öğrenmek henüz başaramadığım içimde kalan iki şey. Kursa gitmeme rağmen su korkumu yenip yüzmeyi öğrenemedim.
 Kapılarına daracık sokaklarına bayıldığım yerleri bir daha görmeden olmazdı.
Sokak aralarında pek çok güzel atölyeye rastladım. Mauuv'da bunlardan biriydi.

4 yorum:

  1. Hem yüzme bilmemek hem bisiklete binememek ne kadar kötü ben biliyorum. Benim tontişim bana hala o küçücük haliyle kızıyor, çünkü annesi ile beraber bisiklet yarışı yapmak istiyor.:( İnşallah öğreniriz...
    Tatilinizin güzel geçmesine sevindim.

    YanıtlaSil
  2. Harikalar atölyesi; Bizi biz anlarız :) evet çok kötü, hep rüyalarımda bisiklet sürerim ben ara ara :) inşallah yüzme konusunda umudum yok ama bisikleti belki yapabilirim diyorum, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Geçen sene bende senin gibi oğlumun kolluklarıyla yüzmüştüm:) ...bu sene ilk girişimde taktım sonra onsuz boyumu bile geçmişim yüzerken...suyun üzerine kasılmadan bir bıraktığınızda devamı geliyor...sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. zeynep; İnşallah seneye bende o kıvama gelirim çok korkağım suya karşı, ama sizi tebrik ederim, yüzüyormuş gibi olmak bile büyük keyif yüzmek kimbilir ne kadar güzeldir :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...