6 Ağustos 2012

Şaşkın şekilde bir sürü telaşe yumağının içindeyim. Biliyorum sakin ve huzurlu kalabildiğim sürece herşey yoluna girecek. Artık sabırsızlıklarımı bir köşeye atmayı çok istiyorum. Sabrettiğim ve beklediğim şeyler çok daha sağlam ve tam da istediklerime göre geliyor, biraz geç ve yavaş da olsa bunu anlıyorum. Yine biraz karmaşa, biraz hüzün eksik değil benden. Olur olmaz şeylere hüzünlenmeyi de bırakmalıyım belki bir ara.
Ne yapacağını bilmez şekilde sağa sola savrulurken beni en iyi yerimde tutmayı başaran işime yöneldim yine. Aslında söz vermiştim artık yeter örgü olayı diye, yok yapamıyorum stop demeyi başaramıyorum. Ördükçe rahatlıyorum sanki, vazgeçemeyeceğim bir şey haline geldi kabul etmem gerek ama nedense hala inkar hallerindeyim son verip kurtulmak istediğim bir alışkanlıkmış gibi. Yakında son halleriyle buradalar.
Yeni haftamız güzel olsun...

3 yorum:

  1. üzülmüştüm sen örmeyi bırakacam dediğinde şimdi sevindim bak:))hem de çoook

    YanıtlaSil
  2. çok şekerler yine..bu kasnak içindeki iğne ardımı,bende yapmak istiyorumda öyle :)

    YanıtlaSil
  3. Neslicim hep bir biraz uzaklaşma isteği oluyor bende ama yapamıyorum, sen üüzlme hiç ben sadece yazarım ama kesinlikle örerim hep :)

    gull/in; Evet iğne ardı, daha öncede bununla ilgili yazışmışmıydık veya konuşmuştuk gibi sanki siiznle, çok kolay, istediğin modeli kumaşa geçir, o çizgilerden çıkmadan renkli iplerle boşluk vermeksizin dik :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...