27 Ağustos 2012

Yazmayalı kısa süre de olsa yabancı gibi hissediyorum bloga gelince. Ara vermek iyi gelmiyormuş bana.

Ev değiştirme maceramız yorucu ve stresli bir şekilde de olsa nihayet bitti. Hala yerleşebilmiş değilim tam anlamıyla. Tabanlarım zonklamayalı ve bir köşeye yığılıp kalacak kadar yorulmayalı epey olmuş meğerse bu dönemde anladım. Taşınmak başlı başına zor bir iş her yönüyle. Bir sonrakini düşünmek bile istemiyorum. Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah.
Bayramın bitişi bize tatil yollarının göründüğüne işaretti. Ev hala tam anlamıyla yerine oturmamışken bir de bavul hazırlayıp yollara düşmek her ne kadar seyahat sever biri olsamda gözümde büyüdü ama Çınar annesinden daha çok gezmeyi sever biri olup çıkınca elbette onu hayal kırıklığına uğratmamız olası bir şey değildi. Tüm yorgunluğumuza rağmen yollara düştük. Bizler yorgun kuzu mutlu, birkaç gün geçirip evimize döneceğiz. Bu arada güzel kareler peşindeyim, blog gibi elişleri ile de aramız epey açıldı onlarla uğraşmayı da çok özledim.


12 yorum:

  1. Tebdil-i mekânın, ferahlığın olsun inşallah güzel dost.
    Gönlünce bir tatil diliyorum sana ve size.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Ececim, çok teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  3. Deryacığım kolay gelsin, yeni evinizde güle güle, sağlıklı, huzurla oturun. Allah kendinize de nasip eder inşallah, sevgiler .)

    YanıtlaSil
  4. tadını çıkarın bugünlerin nasılsa düzelir ev bekliyorum elişlerinizi ve objektifinizden çıkacak o güzel kareleri...İyi tatiller:))

    YanıtlaSil
  5. deryacım ev işini kolaylamana sevindim. iyi tatiller dilerim sana, kuzuyla, sevdiklerinle birlikte...

    YanıtlaSil
  6. yeni evin hayırlı olsun deryacım... eşinle, kuzucuğunla sağlık ve huzur içinde geçsin tüm günleriniz...
    iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  7. yeni evinde güle güle otur Derya. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ozledik cok ama bi gezin de gelin :)

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir sonraki istasyon kendi malikaneniz olur. Taşınma telaşını bilmez miyim asker çocuğu olarak 2 yılda bir taşınan biri olarak büyüdüğümde artık profesyonel olmuştum:)
    Şimdi biraz yorgunluk atma zamanı, iyi dinlenmeler, iyi tatiller Deryacım.

    YanıtlaSil
  10. deryacım güle güle otur yeni evinde....umarım istediğin gibi bir evdir...taşınmak zordur ben 5 defa taşındım 11 yıllık evliliğimiz boyunca...:)bu yüzden olsa gerek bir yerde 2 yıl oturunca ev bakınıyorum alışkanlık yaptı sanırsam...bu arada iyi tatiller canım iyice dinlen gez tadını çıkar tatilin....:)

    YanıtlaSil
  11. Deryacım;
    bu ev işleri zor tabi taşın yerleş ama güzel uğraşlar sonunda mutlu mesut evinde oturacağını bildiğin için değiyor o tatlı yorgunluğa:) keyfini sürün yeni evinizin inşallah bir an evvel yerleşip, güle güle oturun. geri dönmen çok güzel özledik şimdi bol bol yaz sen biz de hasret giderelim. yeni işlerini görmeyi de heyecanla bekliyorum canım. öpüyorum kocaman kolay gelsin sanaa:)

    YanıtlaSil
  12. atölye nott; Aminnn diyorum canı gönülden :) çok teşekkür ederim.

    eftelya; Öyle tabi, alıştım zaten karmaşaya :) teşekkür ederim..

    ebygale; Çok teşekkür ederim :)

    ruşyena; Çok teşekkür ederim :)

    alişnur; Teşekkür ederim :)

    görkemcim görüşmek üzere en kısa zamanda ;)

    kitanacım ev dileklerine gönülden aminnnn diyorum, kendi evin olması gibisi yok inşallah bizede nasip olur. Çok teşekkürler, senin ayvalık maceranı merak ediyordum kızgındın acaba aynı konuda hemfikirmiyiz diye meraktayım :)

    Arzucum teşekkür ederim, benim üçüncü yerim burası şimdiden yıldım sonraki kendi evimiz olsun gibi hayaller içindeyim valla, çok teşekkürler ;)

    Tuğbacım, inşallah huzur ve sağlıkla yaşarız yeni evimizde, bende özledim bloğumla ilgilenmeyi, sizlerin yazdıklarını okumayı büyük kopukluk oldu elişlerimi falan birdenbire değişti bişeyler hadi hayırlısı öperim canım bende ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...