Bugün

Bugün kargomuz bahane oldu ve dışarı çıktık. Dünün aksine bugün cayır cayır bir sıcak vardı. Kale civarında olunca kuzu illaki yukarılara çıkalım diye tutturdu, sıcağı göze alıp tırmandık en yukarılara.
 Kale civarında sokaklar çok güzeldi, yerler taşlarla kaplanmıştı. Sabah kahvemi içmeden çıkınca çay evinde kahve keyfi yaptım. Yanında osmanlı şerbeti ve lokumuyla sunulan orta kahveme eşlik eden fondaki müzikleriyle hiç kalkasım gelmedi oradan.
Bir parça olsun havamız değişti ama sonra eve dönüş ve yine kaldığımız yerden devam..

6 yorum:

  1. derya hanım merhaba,
    buraları nerden buluyorsunuz bende ulusa gidiyorum ama buraları hiç görmedim adanadan ablam geldi onunla ulus gezisi yapmak istiyoruz kahve içtiğiniz yer neresi o eski antikacılar sonra eski yazılarınızdan öğrendiğim baykuşlar ve diğerleri kolleksiyon evi var başka nereleri gezebiliriz bilirkişi olarak bana yardım edin lütfen teşekkürler.. zeynep

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Zeynep hanım burası ankara kalesinin çevresi, kaleye çıkan koyunpazarı yokuşunda kahve içtiğim yer Erzurumlu dadaş çayevi, kaleye çıkan yolda koç müzesi hizasında resmini gördüğünüz antikacı, burada her sokak ayrı şeyler saklıyor, baykuşlar kolleksiyon evi, çıkrıkçılar yokuşuna paralel salman sokakta ahiler elsanatları iş merkezinde, bence şu linki bir inceleyin, ben buraları gezer cadde sokak isimlerinde yanılabilirim :)
    umarım yardımı olur..
    http://ahilerelsanatlari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş kale yolu, bayıldım.
    Kahvene imrendim. Bir gün karşılıklı içelim:)

    YanıtlaSil
  4. Semicim bekleriz buralara, içeriz inşallah :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...