8 Temmuz 2012

Çınar çok heyecanlıydı bu sabah. Bir gün önce bir jimnastik kursunu görmeye gittik, çocukları izleyip, hocayla görüştük, yüzme kursuna karşı biraz tepkili ve isteksizdi endişesini "ya orada boğulursam" diye  anlatınca biraz dertleştik oğluşumla, hadi en azından görmeye gidelim onu da izleyelim diye ikna ettim, havuza bakar bakmaz kabul etti bu sabahta ilk dersine katıldı. Bizde bir heyecan izledik yaptıklarını, ben Çınar'ı kucağıma aldım alalı tuhaflaştım zaten, bebekti ilk saçı kesildiğinde zırlamıştım, kreşe başladı ondan daha çok ben alışmakta zorlandım, birtakım sağlık sorunları yaşadı ben daha da çok ağladım, bugün de şöyle bir yokladı beni, duygulandım onu izlerken, aynı blog adımız gibi derya kuzusu o çünki :) 
Telaşlı ve yoğun günler yaşıyoruz yine. Sıkılgan kuzu gezmek istiyor sürekli, ev arıyorum, ev başlı başına bir iş zaten birde taşınma olayı olduğu için hiç birşey yapmıyorum, bu arada bir iki saatlik bir kaidenin yer görmesi anlarında da boş duramayıp birşeylerle uğraşıyorum. 
Çekilişe hazırlık olarak motiften minik bir çanta yaptım. İçine cep telefonu ve bozuk para cüzdanını sığdırabiliyorsunuz. Küçük bir hanıma da rahatlıkla çanta olabilir.
Her yıl veya her ay birşeylere ilgisi oluyor insanın. Bendeki ilgiyi de sevgili kitana başlattı gönderdiği çok şık bilekliklerle, onları severek kullanınca birkaç tane daha eklendi yanına.

7 yorum:

  1. tebrik ediyorum çınarı :) bu sıcak yaz günlerinde en güzel kurs yüzme olabilirdi zaten :))

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar için çok faydalı bir spor yüzme, sıcak günlerde ona da sana da iyi gelecek.
    Yeniler çok cici, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Nihancım :)

    kitana; Çok istiyordum bu kursa gitmesini, şükür kabul etti ardından da sevdiğini söyledi, Teşekkür ederim kollar süslü süslü artık :)

    YanıtlaSil
  4. Yalnız havuz da havuzmuş:)
    Özel bir tesis mi, belediyenin mi?

    YanıtlaSil
  5. Semicim havuz bir üniversitenin spor merkezinde, Gazi Üniversitesi.

    YanıtlaSil
  6. Süpermiş! Sadece üniversiteye açık değil o zaman, bu da iyi:)

    YanıtlaSil
  7. Evet Semicim, Ankara'da tavsiye edilen sayılı yerlerden, parasını veren herkes faydalanıyor :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...