7 Temmuz 2012

 
Beni çok mutlu eden bir şey yaşadım geçtiğimiz gün, Ankara'nın en eski okullarından birine sınav başvurusu yapmak üzere yolumuz düştü. Binayı gelip geçerken hep görür içini merak ederdim, bu vesileyle kapıdan içeri adımımızı attık sanki başka bir zamana geçtik, Çınar "anne ne güzel bir okulmuş burayı çok sevdim" dedi, neden bu kadar güzel diye sorunca da "binası baksanaa" dedi. O kadar hoşuma gitti ki, tarihi yapıda binaları sevip beğenmesi. Bu yaz müzeler ve ören yeri tarihi kalıntılarını gezerken çok daha anlamlı olacak gibi.
Şu ara ikinci merakımız maketler. Dondurma çubuklarını biriktiriyor kendi maketini yapmak için. Bu çocuklar çok aceleci yaşından önce yapmak, yaşamak istiyorlar bazı şeyleri, daha erken diye ne kadar anlatsak da boş zaten. Bizde ufak çapta bir deneme yapsın ve hevesini alsın diyerek gerekli malzemelerle oturacağız haftasonu masaya, bakalım neler çıkacak ortaya.

4 yorum:

  1. Merhabaaa;
    Valla canım hızına yetişemiyorum ki ben:) iki gün tatilimiz vardı onun da öncesinde işler olduğundan birkaç gün ziyaret edemedim blogunu ne çok şey yapmışsın yine, ne güzel. Gezmeler, alışverişler, yaratıcılık sende hat safhada zaten,bol da mutlu kare var ohhh harika. okuyunca süper geldi bana da. keçeden evleri, desenli kumaşları, yeni çantaları da görünce bayıldım ya harika olmuş ellerine sağlık. kumaşçılar da baya ilerleme kaydetmişler ne kadar şahane kumaşlar vardı öyle seçebildiğim kadarıyla. ben de yine izmire ve izmite gidince kumaşçılara uğramadan duramayacağım anlaşılan, sanki çok dikiyormuşum gibi:):) olsun belki görüp görüp de en sonunda gaza gelirim. hem burada dikiş makinesi de buldum tatil dönüşü alma planım vaaaaar:):) öptüm kocaman canım..sevgiler ve selamlaaaar

    YanıtlaSil
  2. blognuza bayıldım ellerinize emeğinize sağlık. kuzucukla mutluluklar:)))

    YanıtlaSil
  3. Meraklandım şimdiden:)
    Çocuklar nasıl dikkatli, dikkat etmezler dediğimiz şeyler ilgilerini çekiyor.

    YanıtlaSil
  4. Merhabaaaa Tuğbacım ne güzel bir yorum bu böyle, resmen pozitif ve güzel enerjiler gönderdin ta oralardan buraya :)Tuğbacım sıkıntı beni böyle yapıyor, allahtan uğraşıyorum yoksa ne yapardım bilmiyorum, sorma kumaşçılarda epey bir değişiklikler var, güzel gelişmeler devamı da gelsin inşallah, makine alacaksın süper, başlayınca dikmeye bir seversen kolay kolay bırakamıyor insan, hemde evde de epey işe yarıyor :)bende öperim canım bizdende sevgiler ;)

    pınariko; Çok teşekkürler :)

    Semicim bizi dinlemiyor duymuyor diyorduk orada bir şaşırttı bizi, gezip tozuyoruz ama ilgileniyor mu ki? derken bu harika oldu ama, benden bir tane daha :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...